2821
2789

یازدهمتو خوب خوب بخون فعلا چون نهایی داری تابستون سال دیگه دهمو میخونی 

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اخه دهم بلد نباشم یازدهم یادمیگیرم؟

خب کلا که تعطیل نیستی هستی؟

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

هستم بجز ریاصی

زیست و فیزیک که اوکیه تقریبا شیمی یه کوچولو یه چیزایی شاید داشته باشه که از دهم بخواد اونا هم فکر نمی‌کنم خیلی مشکل ایجاد کنه معلمتون میگه احتمالا خیلی به هم پیوسته نیستن

حالا یازدهمتو خوب بخون یه جور نشه سال دیگه بیای بگی دهم یازدهممو بلد نبستم👩‍🦯