بعد ازدواج این چیزا ملاک نمیشه اتفاقا چون قدش بلند بود من خیلی دوست داشتم بعدم ک وزن گرفت خوشگلتر شد
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
آخه حس میکنم این موضوع توی رابطه جنسی هم تاثیربذاره؟🤔
اصلا و ابدا
بعدم نظرتو خیلی نامحترمانه بیان کردی
بعد الان دیدم استاتر گفت منو بتونه بلند کنه حداقل یانه ک خندم گرفت شوهرم با اون وزن منو باند میکرد جیغ و دادم میرفت هوا میگفتم الان میوفتم یجام میشکنه درحالیکه اون قدرتمند بود مردا جنسشون با خانما فرق میکنه خب
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
نه منظورم شمانبودیداصلامن فقط ذهنیت خودم روگفتم دوست دارم توبغلی ترباشم کامل طرف مقابلم بتونم جابشم ...
نه خواهش میکنم
اینا فانتزی های قبل ازدواجه طرف خوش قیافه باشه هیکل درشت چهارشونه پولدار باشه فقط منو بخاد مهربونه باشه درهر شرایطی ولی واقعیت با همه چی فر میکنه یا حداقل زندگی من
بالا پایین زیاد داشت ک اصلا این چیزا دیگه مهم نبود