2777
2789
70خدایی خیلیه اسی منم باهات هم قدم ولی65کیلوهستم خیلی ناراحتم دلم میخوادوزن کم کنماون پسره هم بستگی ...

بنظرم وزن من اوکیهه😂🥺 

چون از اندامم راضیم واقعن...

دیگه پسره یکم باید ابعاد داشته باشه هیکلی باشه قد بلند 

آدم حس مردونگی ازش بگیرهه😐😂 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم وزن من اوکیهه😂🥺 چون از اندامم راضیم واقعن...دیگه پسره یکم باید ابعاد داشته باشه هیکلی باشه ق ...

منم نسبت به وزنم نرمالم توپوربه نظرمیام ولی دوست دارم ظریف مریف به نظربیام مثل این مدلای خارجی وآیدل ها

واییییییی اینکه خیلی بده من بودم خودموجرمیدادم🤢

خوب جر بده ب من چه 

بعد ازدواج این چیزا ملاک نمیشه اتفاقا چون قدش بلند بود من خیلی دوست داشتم بعدم ک وزن گرفت خوشگلتر شد 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

آخه حس میکنم این موضوع توی رابطه جنسی هم تاثیربذاره؟🤔

اصلا و ابدا 

بعدم نظرتو خیلی نامحترمانه بیان کردی 

بعد الان دیدم استاتر گفت منو بتونه بلند کنه حداقل یانه ک خندم گرفت شوهرم با اون وزن منو باند میکرد جیغ و دادم می‌رفت هوا میگفتم الان میوفتم یجام می‌شکنه درحالیکه اون قدرتمند بود مردا جنسشون با خانما فرق می‌کنه خب 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

اصلا و ابدا بعدم نظرتو خیلی نامحترمانه بیان کردی بعد الان دیدم استاتر گفت منو بتونه بلند کنه حداقل ی ...

نه منظورم شمانبودیداصلامن فقط ذهنیت خودم روگفتم دوست دارم توبغلی ترباشم کامل طرف مقابلم بتونم جابشم ببخشیداگرناراحت شدید

نه منظورم شمانبودیداصلامن فقط ذهنیت خودم روگفتم دوست دارم توبغلی ترباشم کامل طرف مقابلم بتونم جابشم ...

نه خواهش میکنم 

اینا فانتزی های قبل ازدواجه طرف خوش قیافه باشه هیکل درشت چهارشونه پولدار باشه فقط منو بخاد مهربونه باشه درهر شرایطی ولی واقعیت با همه چی فر می‌کنه یا حداقل زندگی من 

بالا پایین زیاد داشت ک اصلا این چیزا دیگه مهم نبود 

منم نسبت به وزنم نرمالم توپوربه نظرمیام ولی دوست دارم ظریف مریف به نظربیام مثل این مدلای خارجی وآیدل ...

اوهوم 

هر کی سلیقه ای داره دیگه.. من خودم اگه لاغر بشم هیچی ازم نمیمونه و واقعن جاهایی ک نباید لاغر میشه😂🤲🏼 

الان مدلای توپور مثل جورجینا قشنگن مثلا 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍