2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست
اسی کاش اگ ایراد گرفتن شوهرت برا تمیزی خونه بوده چن روز یکبار یکی میاوردی برات تمیزی کنه . این پنیک ...

قبلا هم بوده، اسم مختلف میذاشتن روش. 

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده

بااینکه اعتقاد دارم دعا و نفرین و کارما همش چرت و پرته ، ولی امیدوارم شوهرت سرطان به شدت بدخیم بگیره و بیوفته تو جا برینه زیرش و ذلیل بمیره. آمین 

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل ازدواج بهش گفته بودی مشکلاتتو؟

وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

من نمی‌دونم چرا یه عده دارن فقط ناله نفرین میکنن، خود اسی گفته توی تاپیکا شرایط نگهداری بچه رو نداره، جای بدی نرفته پیش پدرشه دیگه، اسی هم با شرایط بیماری نمیتونه بچه رو نگه داره 

دنبال جلب توجههفقطم‌‌ اونهایی که الهی بمیرم و ناله نفرین میکنن رو‌ جواب میدههمون بهتر بچه رو گرفتن ا ...

از این ایموجی مسخره 🙂🥲 که گذاشته منم شک کردم تاپیک واقعی باشه.فقط اونایی که ندیده نشناخته نفرین میکنن خیلی جالبن!

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

من؟؟؟؟

نه بابا 🤣🤣🤣🤣

پیرو حرف شما گفتم اوناییکه نفرین کردن رو گفتم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

شما حتما تجربه داری که روماتیسم با استرس بدتر می شه؟

و می دونی مهم ترییین عامل بروز روماتیسم فشار عصبیه؟

دیدی وقتی استرس داره بدن دردهات بیشتر می شه و مفاصلت خشک تر؟

شما خیلییی جوونی که بخوایی تسلیم شی....

اول برو روانپزشک و برای استرست دارو بگیر....این دارو حکم معجزه رو داره هم برای روح و روانت هم برای تنت اون وقت می تونی به زندگی برسی

بعدم خودت می دونی دیگه چیز گرم بخور، زنجبیل، زعفرون، سیاهدونه و عسل ....

برای بچه ها والا من چون از همه چی خبر ندارم نظری ندارم

تو خودت می تونی بهترین تصمیم گیرنده باشی اگههه اول حالتو خوب کنی

بیست ماهشه

ان شاالله پشیمون بشه و بدونه هیچکی مثه مادر نمیتونه از بچه اش مراقبت کنه و برگردین سرخونه زندگیتون

برای پنیک و روماتیسم دارو هست تاپیکمو بخون و با درمانگرای مجرب مشورت کن

سریعا برو دنبال کارای قانونی ... یه وقت گیرت نندازه به خاطر عدم تمکین حق و حقوقتو بخوره ... از رفتاراش پیاماش‌ عکس و فیلم و اسکرین و ویس بگیر و مهریه ت رو سریعا بذار اجرا . 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

روماتیسم بیماری نیست که نتونی کارای روزمره انجام بدی،به وفور اطرافیانم هست،مگر اینکه خیلی حاد باشه که اونم تو سن شما بعید میدونم،برای پنیک هم درمان با قرصا ساده وجود داره،کار همسرتون خیلییییی اشتباه هست،ولی شمام بیماری بهونه نکن برای عدم رسیدگی به منزل،کسی زنش با وجود بچه بخلطر پشت یخچال طلاق نمیده