2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست
یا خدا یعنی اینقدر خطرناکه رماتیسم؟روحشون شادخداوند دایی تون رو سربلند کنه

بله کل بدنش کرفت هیچ درمانی کلانداره ممنوتم گل زنداییم هرچی جمع کرد یکی دیگه اومده دارعیش میکنه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دنبال جلب توجههفقطم‌‌ اونهایی که الهی بمیرم و ناله نفرین میکنن رو‌ جواب میدههمون بهتر بچه رو گرفتن ا ...

فیکه کلا

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خب بهتردیروز تاپیک زده در مورد لبوبوامروز های وای‌ بچمو بردنچقدر مردم عوضی شدن

اره بابا مریضن

توی زندگی واقعی کسی رو ندارن و تنهان

میان اینجا تاپیکهای فیک میزنن برای جلب توجه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
یا خدا یعنی اینقدر خطرناکه رماتیسم؟روحشون شادخداوند دایی تون رو سربلند کنه

بله خیلی خطرناکه

رماتیسم خیلی شاخه داره و ممکنه به هر عضوی از بدن بزنه و درجه بندی داره

متاسفانه درمان نداره و توی بهترین حالت میتونن پیشرفتش رو متوقف کنن

حالا اسی که از تاپیکهاش مشخصه فیکه، ولی کسانی که ابن مشکل رو دارن با ریسک بالا بچه دار میشن ، چون بچه شون هم احتمال خیلی زیاد به ارث میبره این بیماری رو

خب کارگر میگرفت برات کمکت کنه تو کار خونه هفته ای یک بار هم میومد زیر و رو برات تمیز میکرد کافی بود 

برو درخواست نفقه و تمکین بده برگرد سر زندگیت اگر طلاق نمیخوای مهرتو اجرا نذار و به قاضی هم بگو من میخوام برم سر زندگیم شوهرت نمیذاره مطمئن باش نمیتونه طلاقت بده مگر اینکه مهرت کم باشه برای بچه هم چه دختر و چه پسر تا ۷ سالگی برای مادره برو درخواست بده بچه رو بهت میدن

بیست ماهشه

برو شکایت کن باهات مامور می فرستن میری دم خونه لچه رو ازشون می گیری ...اصلا نباید میدادی ببرن .بچه قانونا تا ۷ سالگی با ملدره .گوه خورده هر کی به رور گرفته برده

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

میشه اسم منو هم حساب کنی ایمان هستم اسم مامانمم لیلاس فامیلم هم حمیدی

♦️♦️♦️ ایمان فرزند لیلا : حادثه ساز عالی 

♦️♦️♦️ ایمان محمدی : کم در آمد معمولی ( در این روش به جای نام مادر نام خانوادگی رو وارد میکنیم )

♦️♦️♦️ نام خانوادگی حمیدی برای ایمان : ایمان عزیز نان خانوادگی حمیدی برای شما ثابت است و پیشرفت مالی یا ضرر مالی نخواهید داشت ( نام خانوادگی ارتباط مستقیم با مسائل مالی دارد ) 

فکر کنم ایمان درسته ؛ ولی اگه فرض بگیریم حرف ای ( همون الف باشه { مثلاً حرف i انگلیسی } : امان 

♦️♦️♦️امان فرزند لیلا : عرفانی متضرر

♦️♦️♦️ امان محمدی : اشرافی عالی ( در این روش به جای نام مادر نام خانوادگی رو وارد میکنیم ) 

♦️♦️♦️ نام خانوادگی حمیدی برای امان ( iman ) : اِمان عزیز نان خانوادگی حمیدی برای شما عالی و صعودی است و پیشرفت مالی خواهید داشت ( نام خانوادگی ارتباط مستقیم با مسائل مالی دارد ) 

برنامه ی علم اسامی رو از بازار نصب کن برو قسمت بررسی ارتعاش اسم 

اسامی رو وارد کن توضیحات هر دسته رو بخون و ببین کدوم به واقعیت نزدیکتره بعد نتیجه رو به من بگو که منم یاد بگیرم در ایمان حرف ای درسته یا حرف ا 

میدونی الهه چه جوری حساب میشه؟ منظورم اینه باید الاهه رو حساب کرد ؟؟؟؟

ه آخر در الاهه صدای ه نمیده صدای کسره (  ِ ) میده یعنی صدای 

الاهِ میده ( ابجد کبیر الاه رو در میاریم 

البته خود برنامه ی : علم اسامی [[ تو بازار هست من نصب کردم ]] ابجد کبیر اسم رو در میاره