2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست
😢

چرا تاپیک فیک میزنی

مشکل داری واقعا

دیروز تاپیک زدی میخوان بیان بچمو ببرن، بعدش چندتا تاپیک خوراکی و ماچا و طب سنتی هم زدی

مگه میشه؟؟!!!!!!!

خبر داشتی میخوان اینکارو کنن و زنگ نزدی به پدر مادرت یا مامور؟؟؟؟

اونا اومدن و تو هم دو دستی بچه ت رو تقدیم کردی؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔

یا صد درصد تاپیکتت فیکه

یا صد در صد مشکل عقلی داری  

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
دقیقا بدای منم جالب بود آرامششهمون چنتا پست اولو ک خوندم تعجب کردم اومدم آخرش ببینم چ خبره

صد در صد فیکه

برو چندتا تاپیک قبلش رو ببین، یه بار  تاپیک زده میخوان بیان بچمو ببرن ، بعد چندتا تاپیک خوراکی و ماچا و طب سنتی زده

بعد نشسته منتظر بیان بچه ش رو ببرن، اینم دو دستی تقدیم کرده😂😂😂

کس و کارم نداره، عقل هم نداره زنگ بزنه مامور

کلا نی نی سایت امثال این فیک زیاده

دیده تاپیک قبلش پر باز دید نشده ، دوباره زده

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بر شوهرت و خاندانش لعنت مردک پدر سوخته بی همه چیز بی شرف انشالله خودش نابود و فلج بشه بی همه چیز نام ...

کار منو راحت کردی😅

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

خوب باید کمک داشته باشی . بچه کوچک به تنهایی سخته ، رماتیسم هم داشته باشی خوب بیشتر اذیت میشی .نمیگم همسرت آدم بدیه ولی احتمالا خیلی ناپخته و زود جوشه ..‌.   باید کسی باهاش صحبت کنه ، راهنمایی اش کنه ، ک بیشتر بهت برسه و درکت کنه و کمکت کنه . برای طلاق اصلا راضی نشو . اون واقعا آخرین راهه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

خدا لعنت کنه شوهرت و خونواده شوهرتو 

خدا انواع مشکلات جسمی و روانی رو بده به شوهرت و خونواده شوهرت 

وقتی روماتیسم و پنیک داری مقصر نیستی عوض مدارا با مریض اون شوهر اشغالت این کارو کرده! 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 اگه جزو این چند گروه هستی اصلا با من بحث نکن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسی: ۱_ اگه وجود بیماری ها خصوصا بیماری های روانی رو تکذیب میکنی (مثلا میگی وسواس کار شیطانه یا میگی هرکی چشماش ضعیف شده در اثر خودارضایی ضعیف شده) ۲_ اگه فکر میکنی با دادن شعارهای بی منطق روشنفکر به نظر میای (مثلا میگی ادما نون قلبشون رو میخورن در حالی که کلی ادم بدجنس تو دنیا هستن که خوشبختن و کلی ادم خوب تو دنیا هستن که بدبختن یا بچه هایی که با بیماری های وحشتناک به دنیا میان بدون این که گناهی کرده باشن یا پیامبران و امامان که اون همه سختی کشیدن در حالی که دلشون پاک بوده)۳_ اگه به ادیان ابراهیمی توهین میکنی (اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن) ۴_ اگه معتقدی مردم باید مثل زمان قدیم زندگی کنن (مثلا میگی تو مایع ظرفشویی و مایع دستشویی و خمیر دندون و لبنیات پاستوریزه و واکسن و...سم میریزن و نباید از اینا استفاده کرد یا میگی فقط طب سنتی و طب اسلامی درسته و همه علوم جدید رو رد میکنی چون این حرفا نشون میده وسواس داری و این حرفا رو باید به رواپزشک بزنی نه من) اگه حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونی(مثلا میگی زن حتما باید سرکار بره و تمام حقوقش رو بیاره تو زندگی و بده به شوهرش یا میگی زن باید با مرد کوچکتر از خودش ازدواج کنه و اون شوهر بی عرضه رو جمع کنه یا میگی دختر باید به اسم قانع بودن یا به اسم این که سنش بالا رفته با پسر داغون ازدواج کنه یا میگی برای پسری که سر به راه نیست زن بگیرن تا سر به راه شه چون هیچ مردی با زن گرفتن درست نمیشه و یه زن رو هم بدبخت میکنه) ۵_ اگه از اذیت کردن حیوانات و گیاهان لذت میبری ✍️ آنتی ناتالیسم هستم✅ تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

الهی ک خدا کسایی ک بچه رو از مادر جدا میکنند خیر از عمرشون نبینند الهی خدا هم عزیز کرده اونا رو ازشون جدا کنه بفهمه اون مادر چی میکشه 😭

عزیزم توکل بخدا بکن انشالله درست بشه زندگیت خیلی دلم گرفت😭

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ت رو گرفتن نشستی اینجا تاپیک میزنیتا ۷ سالگی حضانت بچه با مادرشه(اینو از دیروز هزارنفر هم اینجا ...

دنبال جلب توجهه

فقطم‌‌ اونهایی که الهی بمیرم و ناله نفرین میکنن رو‌ جواب میده

همون بهتر بچه رو گرفتن از این مادر بی عرضه و بی بخار