2777
2789
عنوان

بچمو بردن 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102597 بازدید | 623 پست
نه عزیزم

اگر تهران بودی میگفتم دکتر سیمین الماسی فوق تخصص روماتولوژی می رفتی کارش حرف نداره منم بعد سزارین پسر بزرگم روماتیسمم عود کرد مردم زنده شدم ولی خداروشکر به لطف حضرت حق و دکتر الماسی سالهاست کنترل شده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم بمیرم برا دلت میدونم چقدرررر زجر آوره بچت ازت دور کنن از میخوام خدا بحق بزرگیش و عظمتش زود زو ...

خدا نکنه عزیزم انشاالله صد سال عمر با عزت داشته باشید 

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
عزیز دلم واقعا اعصابم خراب شد، انشالله زودتر هم سلامت جسمیت رو بدست بیاری هم زندگیت اوکی بشه❤️

عزیزم 😢😢😢😢😢😢

عجب الدنگیه کثافت

البته که فقط این نیست

خیلیا هستن که اینجورین که تو خونواده ما بیشترن

اصلا به بچه اهمین نمیدن به قول خودشون اینجوری مانع پیشرفتشون میشه.

حالا این خوبه یکی دیگه که شوهرشو گول زد آپارتمال و زمین و ماشینو به نام خودش زد بعدشم که فروخت بچه هارم با شوهرش ول کرد رفت آمریکا

کاربری دست چند نفر با سنهای مختلف

خانمایی که تو تاپیک اون آقاهه که میگفت همسرم به خونه نمیرسه، طلاق رو تجویز میکردن، کجایند

من تو اون تاپیک تجویز طلاق نکردم

ولی واقعا فرق موقعیت این خانواده رو با اون چیزی که اون آقا تعریف می کردند متوجه نمیشید؟!؟؟!!!

البته که فقط این نیستخیلیا هستن که اینجورین که تو خونواده ما بیشترناصلا به بچه اهمین نمیدن به قول خو ...

ای خدا ای خدا، بیچاره بچه خو بچه دار نشن