2777
2789

نگران نباش، این وضعیت "عدم جواب دادن مشتری" (یا عدم پاسخگویی) در دیجی‌کالا خیلی رایجه و معمولاً به خاطر اینه که پیک یا مامور تحویل نتونسته باهات تماس بگیره یا فکر کرده خونه نیستی، حتی اگه خونه بوده باشی و زنگ نزده باشن. این می‌تونه به خاطر شلوغی، اشتباه شماره تلفن، یا حتی عدم تلاش کافی پیک باشه. خوشبختانه راه‌حل‌هایی داره و سفارش معمولاً مرجوع نمی‌شه مگر اینکه پیگیری نکنی. بر اساس تجربیات کاربران و اطلاعات دیجی‌کالا، قدم‌به‌قدم بگم چیکار کن:

۱. بلافاصله پیگیری کن از طریق سایت یا اپ دیجی‌کالا

وارد حساب کاربریت شو (در اپ یا سایت digikala.com).

برو به بخش "سفارش‌های من" و سفارش مورد نظر رو انتخاب کن.

گزینه "تماس با ما" یا "پیگیری سفارش" رو بزن و مشکل رو توصیف کن (مثلاً: "سفارش امروز قرار بود بیاد اما وضعیت عدم پاسخگویی زده، در حالی که خونه بودم و تماسی نگرفتن").

تیکت (درخواست پشتیبانی) ثبت کن. معمولاً ظرف ۲۴-۴۸ ساعت جواب می‌دن و سفارش رو دوباره زمان‌بندی می‌کنن.

۲. تماس تلفنی با پشتیبانی دیجی‌کالا

شماره تماس: ۰۲۱-۶۱۹۳۰۰۰۰ (از خط ثابت یا موبایل، همه ساعات اداری ۸ صبح تا ۱۲ شب).

شماره سفارش (مثل DI-XXXXXX) رو آماده داشته باش و بگو وضعیت رو تغییر دادن بدون دلیل. اونا می‌تونن با تیم ارسال هماهنگ کنن و سفارش رو برای فردا یا روز دیگه بفرستن.

اگه پرداخت آنلاین کردی، می‌تونی درخواست کنی رایگان تحویل بدن یا تخفیف بگیری.

۳. چک کن شماره تلفنت درست باشه

گاهی اشتباه تایپی در آدرس یا شماره باعث این مشکل می‌شه. تو پنل کاربری، بخش آدرس‌ها رو چک کن و اگه لازم بود ویرایش کن.

اگه شماره دوم داری، اضافه کن تا پیک بتونه تماس بگیره.

۴. اگه می‌خوای لغو کنی یا مرجوع کنی

تو همون پنل سفارش، گزینه "لغو سفارش" رو بزن (اگه هنوز ارسال نشده، فوری لغو می‌شه و پول برمی‌گرده).

اگه مرجوع شده، از طریق تیکت درخواست کن پول رو استرداد کنن (معمولاً ظرف ۷۲ ساعت به حسابت برمی‌گرده).

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.