2777
2789
عنوان

فیستول مقعدی

94 بازدید | 2 پست

مدتیه که درد مقعد دارم خیلی شدید میشه بعد دوباره از دردش کم میشه 

مثلا اینجوریه که تقریبا  دو هفته به مدت دو سه روز درد شدید اطراف مقعد میگیرم و ترشحات زرد رنگ از مقعدم میاد و بعد کلا هم درد هم ترشحات ناپدید میشن بعد یه مدت دوباره برمیگردن 

هیچ وقت مشکل یبوست نداشتم و ندارم 

تنها علائمی که دارم همین ترشح و درد گاه و بی گاهه 

ایا میتونه فیستول باشه ؟  اگه چیزی میدونید دریغ نکنید لطفا خیلی احتیاج دارم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
چرا نمیری دکتر؟اخه چه انتظاری داری این جا برات نسخه بپیچن.

میرم ولی الان دلم شور میزنه گفتم شاید یکی تجربه داشته باشه

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.