2777
2789
کسی که نتونه درسای دبیرستانو بخونه چطور میخواد بره دانشگاه درس بخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من خودم تا ترم سه ...

میتونه بخونه نمیخاد درسایی ک قبلا خونده و دوباره بخونه

فقط ی سال مونده بوده ک مدرکشو بگیره

زور داره واقعن

میتونه بخونه نمیخاد درسایی ک قبلا خونده و دوباره بخونه فقط ی سال مونده بوده ک مدرکشو بگیره زور دار ...

به ریسکش نمی ارزه.

ممکنه اگه لو بره مدرکش جعلی هست از تحصیل محروم بشه و کارش به دادگاه بکشه.

این پولی که میخواد خرج خریدن قاچاقی مدرک کنه بده به معلم خصوصی بهش سخت ترین درس هم یاد میده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیست از اول بخونه میتونه غیر حضوری بخونه حدود یک سال شاید طول بکشه!مدرک رو شاید بشه خرید که فقط بگی فلان مدرک رو داری ولی واسه دانشگاه نمیشه ارائه بدی چون از خود اموزش و پرورش استعلام میگیرن واسه هر مدرک!اگه اینجوری بود که همه بلد بودن تو وقتشون صرفه جویی کنن سریع برن دانشگاه  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
کسی که نتونه درسای دبیرستانو بخونه چطور میخواد بره دانشگاه درس بخونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من خودم تا ترم سه ...

دوست عزيز  وقتي كسي نياز داره چه اشكالي داره خواهر من  به خاطر يه سري مسائل نتونسته بود ديپلم بگيره از همين طريق ديپلم شو گرفت و با پشتكار خيلي زياد وارد دانشگاه الان هم داره داروسازي ميخونه وقتي براي گرفتن مدرك رفته بوديم يه اقايي اومده بود كه كاملا معلوم بود چقد آدم زحمت كشيه ميگفت تو قسمت خدمات بانك بوده حالا بعد از ده سال ازش ديپلم ميخوان و گرنه اخراج ميشه وقتي تو مملكتي هستيم كه بدون در نظر گرفتن شرايط ديگران همچين قوانيني وضع ميشه،  چه بهتر كه اگر كسي شرايط شو داره  همچين كاري و انجام بده

دوست عزيز  وقتي كسي نياز داره چه اشكالي داره خواهر من  به خاطر يه سري مسائل نتونسته بود دي ...

سلام عزیزم چقدرهزینش شد،من بنا به دلایلی نتونستم بخونم درسمو تاسوم دبیرستان خوندم چند تا تجدیدی اوردم الانم میخوام برم فوریت های پزشکی یا دستیار دندانپزشک ازم دیپلم میخوان به این کارم احتیاج دارم واقعا اگه جایی رو میشناسید که میفروشه بهم بگید لااقل بتونم برم سر کار🌸

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سلام عزیزم.میخواستم ببینم شما تونستین بخرین دیپلم رو؟

سلام بله ۳میلیون ولی چون پول رو دیر ریختم به حساب دی ماه نشد مدرکم آماده بشه قراره خرداد بهم بده

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
سلام بله ۳میلیون ولی چون پول رو دیر ریختم به حساب دی ماه نشد مدرکم آماده بشه قراره خرداد بهم بده

سلام عزیزم میشه شماره کسی که دیپلمو خریدی بگیری من برای همسرم میخوام 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش