2789
فکر کن دیروز ماشین خریده دیشب همین موقع زنگ زده با اصراربیاید خونمون شب نشینی حداقل نیم ساعت راه رفت ...

ببین قشنگ معلومه بهت حسودی میکنه.  میخواد هر کاری بکنه تا دیده بشه.  عقده توجه داره

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاراین از پشم‌گذشته .چندوقت پیش طلاهام سر موضوعی فروختم بعد چندروز تویه جمعی دیدم دقیقا لنگه نیم ست ...

کم داره کلا😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

ببین قشنگ معلومه بهت حسودی میکنه. میخواد هر کاری بکنه تا دیده بشه. عقده توجه داره

من یه آدم معمولی ام اونجور که خودم دوست دارم زندگی می کنم برام مهم نیست بقیه چی میخرن کجا میرن ولی اطرافیانم خیلی درگیر من هستن دیشب جاریم استوری گذاشته بود عروسی رفته بود دقیقا همون پیرهنی که من این ماه برای عروسی خواهرزادم دوختم پوشیده بود حتی همون رنگ .اونم منتظر ببین من چیکار می کنم