2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستام خرید هرشب کابوسای وحشتناک میبینه دست و پاشم مدام کبوده

واقعا راست میگید؟

یا برای سر کاری میگید؟

درجهانی که درآن نیست کسی یارکسی★یارب ای کاش نیفتدبه کسی کارکسی....هر کودکی با این پیام به دنیا می آید که ، خداوند هنوز از بشر نا امید نشده است.

زن داداشم امروز عکس فرستاده دوتا لبوبو خریده دید واکنشی نشون ندادم الا زنگ زده میگه دخترت کجاست گفتم ...

زن داداشت انگار بچه 5سالس

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
زن داداشم امروز عکس فرستاده دوتا لبوبو خریده دید واکنشی نشون ندادم الا زنگ زده میگه دخترت کجاست گفتم ...

چقدر زن داداش تون به بلوغ نرسیده‌اس:)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

انتظار چشم روشنی داره🤣

فکر کن دیروز ماشین خریده دیشب همین موقع زنگ زده با اصراربیاید خونمون شب نشینی حداقل نیم ساعت راه رفتیم دروازه کرده پریده تو حیاط میگه ماشینم ببین امروز خریدم🙄حالا خوبه رانندگی بلد نیست امروز دوتا عروسک خریده هردوتارو ،روایینه ماشین وصل کرده عکس فرستاده بعدم که زنگ زده 

چقدر زن داداش تون به بلوغ نرسیده‌اس:)

عزیزم بهتر بگی تازه به دوران رسیده من برای تولد دختر کوچکم عروسک استیج خریدم روز تولدش داداشم زور کرد باید برام استیج بخری بعد استوری کرد اومد خونمون گفت حالا بچه نیست ۳۲ سالشه

عزیزم بهتر بگی تازه به دوران رسیده من برای تولد دختر کوچکم عروسک استیج خریدم روز تولدش داداشم زور کر ...

پشمام😂

حالا بقیه که هیچی، ولی خودش رو الکی اذیت و درگیر میکنه بنظرم..

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

پشمام😂حالا بقیه که هیچی، ولی خودش رو الکی اذیت و درگیر میکنه بنظرم..

کاراین از پشم‌گذشته .چندوقت پیش طلاهام سر موضوعی فروختم بعد چندروز تویه جمعی دیدم دقیقا لنگه نیم ست وتک پوشم انداخته خیلی راحت گفت انقدر بازار گشتم تا تونستم لنگه طلاهات بخرم 😒،حالا میدونست فروختم

۳۲ سالش خواهر

بزرگی به عقله نه به سن. از نظر سنی بزرگ شده ولی عقل نداره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
کاراین از پشم‌گذشته .چندوقت پیش طلاهام سر موضوعی فروختم بعد چندروز تویه جمعی دیدم دقیقا لنگه نیم ست ...

واااااای😂😂😂

آره واقعا، انگار کار از پشم و پیل گذشته😂😂😂

قشنگ مسائلی که تا به اینجا تعریف کردی، قابلیت تاپیک پر بازدید شدن رو دارن...

همینیه که اهل تاپیک زدن نیستی...

وگرنه معروف میشدی قشنگ😁