2777
2789
عنوان

مشاوره رایگان

121 بازدید | 19 پست

سلام دوستای گلم . من در زمینه روانشناسی و مشاوره ، انرژی زنانه تخصص و فعالیت دارم 

امشب دوست دارم به سوالاتتون جواب بدم و هر کی دوست داشت تایم مشاوره داشته باشیم باهمدیگه

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هستم خیلیم نیاز ب مشاوره دارم

جانم عزیزم

کارشناس و راهنمای خانواده و کودک😊 من اینجام باهمدیگه ذهنتو اروم کنیم🫶   مشاوره و راهنمایی در زمینه خانواده و کودک ، تحصیلی ، انرژی زنانه ، عرفانی و خودشناسی 

یه سوال درباره دانشگاه بپرسم؟

اره بپرس گلم

سلام وقت بخیر.درمان اضطراب اجتماعی چی هست؟

عزیزم اضطراب اجتماعی یعنی اینکه از قضاوت دیگران ترس داشته باشی

وقتی میخای تو جمعی حرف بزنی هول میشی و استرس میگیری

از نگاه یا فکر دیگران ترس داره

و کلا مواردی که از سمت دیگران بگیره و روش تاثیرات منفی بزارا

حدودا میدونین شهریه دانشگاه غیرانتفاعی رشته مشاوره چقدره؟شرایط اقساطی و وام دانشجویی چجوریه؟

گلم این تو شهر های مختلف کامل متغیره

عزیزم اضطراب اجتماعی یعنی اینکه از قضاوت دیگران ترس داشته باشیوقتی میخای تو جمعی حرف بزنی هول میشی و ...

از قضاوت دیگران نمی ترسم. فقط وقتی میخوام تو جمع حرف بزنم حالت سکته بهم دست میده

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
از قضاوت دیگران نمی ترسم. فقط وقتی میخوام تو جمع حرف بزنم حالت سکته بهم دست میده

خب اینایی که گفتم توضیح کلی اضطراب اجتماعیه

اگر دوست داری تو یکی از برنامه ها مثل ایتا روبیکا تلگرام باهم صحبت میکنیم و باهم درمانش میکینم

خب اینایی که گفتم توضیح کلی اضطراب اجتماعیهاگر دوست داری تو یکی از برنامه ها مثل ایتا روبیکا تلگرام ...

لطف می کنید.

آی دی ایتا: Taheri_Lawer

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
لطف می کنید.آی دی ایتا: Taheri_Lawer

تو ایتا بهت پیام دادم گلم