2777
2789

همیشه پای یک جاری در میان است😕😫

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لجم میدونین از چی میگیره ازین ک اگر دوس دارن مارو ببرن و برسونن چرا از راه رفت هیچوقت ی زنگ نمیزنن یا هماهنگ نمیکنن؟اگرم خوششون نمیاد و دوس دارن جدا برن پس چرا تو جمع تعارف میکنه برادر شوهرم که برییییم؟نی باهم بریم اقامم نمتونه بگه نه میگه بریم و همه فک میکنن همه جا این مارو میبره

و مهمتر از همه اگر من باشم ب جاریم ی تعارف میزنم اما جاریم تو اید یکسالی یکککککبار تعارف نکرد ک مثلا بیایین باهم بریم.یاامشب از جای خانمها تو هتل جدا اومد بیرون تو ک میدونی مقصد یه جاست و ماشینم مال شماست نباید بیاد بگه مثلا عزیزم بریم؟من مگه چکارش کردم؟

ازیک طرف آقات حق داره چون داداشش تعارفش کرده نمیتونه نه بگه ، خب چه دلیلی داره که بگه نه!!!!

از یک طرف شمام حق دارین، چون موقع رفت حتی صداتونم نکردن که بیاین باهم بریم، ویا اینکه جاریت حتی موقع بیرون اومدن ازمجلس یه تعارف بهت نزده!!!!

دعا میکنم هرچه زوووودتر ماشین بخرین!!!!!

چرا بهش میگی آقام؟😐😐😐😐 اگه «آقا»تونه هرچی گفت بایذ بگی چشم نه اینکه غر بزنی

اولا اقا یعنی مرد بعدشم شما مث اینکه تنت میخاره ک همش غررررر میزنی و ج همه رو اینجوری میدی بزن ب چاک

لجم میدونین از چی میگیره ازین ک اگر دوس دارن مارو ببرن و برسونن چرا از راه رفت هیچوقت ی زنگ نمیزنن ی ...

تو کاری نکردی خودش بیشعوره.جاریه دیگه! منم با جاریم همسایه آیم ارزومه از این محله برم بسکه بیشعوره 

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚