2777
2789
چراریختی دور خوب باهاش قهوه معمولی درست میکردی

يعنى چطورى!!؟  

طعم و شكلش كه فرق ميكنه با قهوه معمولى

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعنى چطورى!!؟   طعم و شكلش كه فرق ميكنه با قهوه معمولى

قهوه سبزراکه بوبدیدوآسیاب کنید میشه قهوی معمولی باید باحرارت کم به قدری بودادکه رنگش قهوه ا ی بشه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
قهوه سبزراکه بوبدیدوآسیاب کنید میشه قهوی معمولی باید باحرارت کم به قدری بودادکه رنگش قهوه ا ی بشه

ممنون،،چه جالب👍 نميدونستم

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
اسیاب کن  ١ ق غذاخوری دم کن ٢٠ دیقه بجوشه  سرد که شد ااستکان قبل صبحانه بخور یکی بعد ناهار

مطمئنی باید بجوشه؟

قهوه معمولی خیلی سریع آماده میشه و اگر بجوشه مثل چای طعم بدی میگیره

شاید قهوه سبز هم فقط دم کردن بخواد نه جوشیدن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من دوسه روزخوردم ادامه بدم ایا

اگر برای لاغری میخوای

دمنوش دارچین، دمنوش زنجبیل و چای سبز هم سوخت و ساز بدن رو میبره بالا و لاغر میکنه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مطمئنی باید بجوشه؟ قهوه معمولی خیلی سریع آماده میشه و اگر بجوشه مثل چای طعم بدی میگیره شاید قهوه س ...

اره عزیزم دستورسو ازجایی ک خریدم گفتن دیگه نمیدونم

همسـرم هیچ وقت تورانخواهم بخشــید..
چطور دم میکنی که طعم بدی میده؟!

داخل اب جوش میریزم میزارم خودش یه ربع طعمشو ب آب بده.شایدم چای سبزی ک استفاده میکنم طعمش اینجوریه.شایدم ب دهن من خوش نمیاد طعمش ...

انرژی مثبت باش