2777
2789
عنوان

افکار مزاحم

95 بازدید | 11 پست

سلام 

کسی از شما شده اتفاقاتی که نیوفتاده و حس نکردید رو فکر میکنید شده شما حواستون نیست

یعنی افکار مزاحم و خیلی بد میاد تو دهنتون و مثلاً برای اتفاقی که براتون نیوفتاده میگید نکنه شده و حواستون نبوده متوجه نشدید

و بابتش عذاب وجدان میگیرید از خودتون بدتون میاد

بله البته درمورد اتفاقات نبوده و بیشتر ذهنی بوده

وسواس فکری دارم 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه ، تیرم به خطا میرود اما به هدر نه! دلخون شده ی وصلم و لب های تو سرخ است ،سرخ است ولی سرخ تر از خونِ جگر نه! با هر که توانسته کنار آمده دنیا ! با اهل هنر؟آری با اهل نظر؟نه! بد خُلقم و بد عهدم! زبانبازم و مغرور...پشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه ی عاشق شدن افتاد ، یک بارِ دگر ، بارِ دگر ، بارِ دگر نه! . آقایون نی نی سایت نه لایک کنن نه ریپلای نه درخواست دوستی نه هیچی❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله البته درمورد اتفاقات نبوده و بیشتر ذهنی بودهوسواس فکری دارم

مثلا داریم میریم جایی و اتفاقی نیفتاده چیزی حس نشده شنیده نشده تمام لحظات هم تو ذهنت هست ولی تو ذهن خودم افکار منفی میاد میگم نکنه اتفاقی افتاده من حواسم نبوده در حالی که مثلاً حواسم بوده منطقی فکر کنیم اتفاقی نیفتاده ولی خیلی افکار مزاحم میاد تو ذهنم از خودم بدم میاد به خودم کارام شک دارم به لحظه ای که هستم شک دارم مثلاً خبر منفی میخونم اونو به خودم تطبیق میدم 

مثلا داریم میریم جایی و اتفاقی نیفتاده چیزی حس نشده شنیده نشده تمام لحظات هم تو ذهنت هست ولی تو ذهن ...

هرچی بیشتر بهش پر و بال بدی بدتره سعی کن اصلا بهش فکر نکنی به مرور زمان بهتر میشی

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنه ، تیرم به خطا میرود اما به هدر نه! دلخون شده ی وصلم و لب های تو سرخ است ،سرخ است ولی سرخ تر از خونِ جگر نه! با هر که توانسته کنار آمده دنیا ! با اهل هنر؟آری با اهل نظر؟نه! بد خُلقم و بد عهدم! زبانبازم و مغرور...پشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه ی عاشق شدن افتاد ، یک بارِ دگر ، بارِ دگر ، بارِ دگر نه! . آقایون نی نی سایت نه لایک کنن نه ریپلای نه درخواست دوستی نه هیچی❌

هرچی بیشتر بهش پر و بال بدی بدتره سعی کن اصلا بهش فکر نکنی به مرور زمان بهتر میشی

من قبلاً اینجوری میشدم ولی مثلا در مورد بیماری ها وسواس داشتم ولی از بعد یه ماجرایی روز به روز بدتر میشم خیلی هم می ترسم

من قبلاً اینجوری میشدم ولی مثلا در مورد بیماری ها وسواس داشتم ولی از بعد یه ماجرایی روز به روز بدتر ...

با یه تراپیست صحبت کن میتونه کمکت کنه منم قبلا اینطوری بودم 

با یه تراپیست صحبت کن میتونه کمکت کنه منم قبلا اینطوری بودم

صبحت کردم گفت دچار  طرحواره و وسواس هستی و حتما باید درمان بشی تا نشی نه می تونی ازدواج کنی نه مادر بشی 

و بهم گفت قرص بخور ولی پارتنرم نمی‌ذاره موافق قرص نیست میگه باید تراپیست خوب بری البته من تعریف ایشون هم خیلی شنیده بودم که رفتم پیشش تراپیست

صبحت کردم گفت دچار طرحواره و وسواس هستی و حتما باید درمان بشی تا نشی نه می تونی ازدواج کنی نه مادر ...

خودت مشکلی نداری با قرص خوردن؟حرفای تراپیست روت تاثیر داشته؟

خودت مشکلی نداری با قرص خوردن؟حرفای تراپیست روت تاثیر داشته؟

حرفاشون خیلی منو ترسوند هم احساس ترس داشتم هم سردرگم بودم

نه اگه خوب بشم ندارم و واقعا دارم رنج میبرم خیلی دارم اذیت میشم حالم بد میشه فقط گریه میکنم

حرفاشون خیلی منو ترسوند هم احساس ترس داشتم هم سردرگم بودمنه اگه خوب بشم ندارم و واقعا دارم رنج میبرم ...

من که میگم سعی کن خودتو به قرص عادت ندی اگه میبینی تراپیستت زیاد اوکی نیست برو یه تراپیست دیگه