2777
2789
عنوان

تجربه من از میگرن

113 بازدید | 8 پست

بچه ها من حدودا ۲۰ ساله از میگرن رنج میبرم...دردای میگرنی شدید همراه با حالت تهوع که اصلا نمیدونم چطوری توضیح بدم.این اواخر حتی مسکن میگراکیم ه اثر نداشت یا اثر خیفی میذاشت..بخصوص بعد از جنگ ۱۲ روزه بیشترم شده بود طوری که هرروز درد داشتم و حالت تهوع انقد که اوغ میزدم اما گلاب به روتون بالا نمیاوردم.اینم بگم یه سری مشکلات فکری هم داشتم گفتم شاید به خاطر اوناس که دردام بیشتر شده.اینم بگم که دندون قروچه شدیدم پیدا کرده بودم که با منقبض کردن فکم باعث تشدید سردردم میشد حتی چند تا از دندونام بخاطرشون شکست و کلی هزینه رو دستم گذاشت.خلاصه یه روز که خیلی درمانده شده بودم نشستم سرچ زدم ببینم چه خاکی به سرم کنم برا این دندون قروچه که باعث تشدید سردردام شده بود.دیدم نوشته بود که مکمل منیزیم برای انقباض عضلات خوب هست .همون لحظه رفتم آزمایش خونی که به تازگی داده بودم و آوردم و دست بر قضا دیدم مقدار منیزیم خونم هم داخل آزمایش بود.دیدم منیزیم خونم پایینه. همون روز رفتم منیزیم از داروخونه گرفتم و یکماهی استفاده کردم.اوایل تاثیر خاصی نداشت روی سردردم ولی دندون قروچه هام  کم شده بود و فکمو میتونستم شل کنم قبلش نمیشد از بس منقبض میکردم.خلاصه بعد از یک ماهی که دندون قروچه هام کمتر شد آروم آروم سردرد هامم کمتر شد .الان نمیگم اصلا سرم درد نمیگیره اما مقدارش کم شده و از شدتش هم کمتر شده.گاهی بدون مسکن فقط با خوابیدن هم خوب میشه.امیدوارم براتون مفید بوده باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از شمابدتر هست میگرنم. شیاف دیکنوفناک صد یا قرص نوافنیا با امپول کترولاک خوب میشم زود

ازمایش خون بده اگر منیزیم پایین بود حتما بگیر استفاده کن.کلا اگرم نخواستی آزمایش بدی یه دوره منیزیم بگیر استفاده کن ضرر نداره شاید فایده کرد

عزیزم کلا منیزیوم برا میگرن خیلی خوبه.  اخیرا متخصص های مغز و اعصابم برای میگرنی ها تحویز میکنن.  دیگه مرتب بخور 

بزار منم تجربه ام بگم....  من خودم طبعم سرده وقتی سردیم میشد سردرد هام زیاد میشد.  قبل عید تصمیم گرفتم مصرف پنیر و قطع کنم و مصرف ماست و دوغ خیلی خیلی کم کردم.  به یکباره سردردادم به شدت کم شد.  الان در ماه کلا یکبار اونم موقع پریودی میگرنم میگیره

عزیزم کلا منیزیوم برا میگرن خیلی خوبه. اخیرا متخصص های مغز و اعصابم برای میگرنی ها تحویز میکنن. دی ...

آفرین منم لبنیات بخصوص پنیرو قطع کردم اونم یادم رفت بگم.اخیرا متوجه شدم به گردوی تازه هم حساسم و سردردم اوج میگیره گردو رو هم ناچارا حذف کردم با اینکه عاشق گردو هستم

آفرین منم لبنیات بخصوص پنیرو قطع کردم اونم یادم رفت بگم.اخیرا متوجه شدم به گردوی تازه هم حساسم و سرد ...

جدی؟!  گردو هم پس ممکنه.  یکی از دوستای من میگفت آش ها و قورمه سبزی هم برام خیلی بده ولی من اینا را اوکی هستم