2777
2789
میگم اخلاق نداره بهش گفتم چرا اینا رو میگی اونجا منکه اخلاقم بد نیست یعنی معمولیم.میگه چرا هر جا میر ...

خوب بد گفتي!!! چرند چيه؟!؟ مي گفتي تو كه همبشه با من خوب رفتار مي كني،خوب تو جمع هم همين جوريزخوب باش.رو شوهرت كار كن

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

عزیزم هیچ وقت اخلاقای بد و حتی گاهی خوب شوهرتو به هرکس نگو! همیشه باید سنجیده عمل کرد .. اگر با حرف زدن شوهرت و ناراحت کردنت جلو بقیه مشکل داری به خودش بگو چون اگر به کسی بگی ما خودمون که بی عیب نیستیم بعد اونم یک عیب دیگه پیدا میکنه و دوباره شما و. . و لجبازی ادامه پیدا میکنه..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مادرش خودش اخلاقای گن  بچشو بهتر تا شما میدونه

واقعا میدونه؟یبار به پدر شوهرم گفتم که شوهر اهل دعوا و چنگه گفت اصلاااا اینطور نیست یعنی  منظورش این بود که تو خونه ما که اهل دعوا نبود یعنی مقصر تویی اگه پدر مادری اخلاق بچشو بدونه چرا اینطور میگه.بابا اوایل ازدواج چندبار جلوی خود من شوهرم به بابا و مامانش برگشت

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
یبار گفتم بهشون سیگار میکشه پنج سال پیش هیچی غلطی نکردن .با گریه با مدر شوهرم حرف زدم که محمد سیگار ...

پس فازت چيه دوباره خودتو سبك كني بزار تو فضولي بمونن ! 

والا بچه دبستاني نيستين كه چغلي همو بريد پيشه ناظم كنيد ! 

اونم فكر كنه كيه ! 

خدایا شکرت 🫀
خوب بد گفتي!!! چرند چيه؟!؟ مي گفتي تو كه همبشه با من خوب رفتار مي كني،خوب تو جمع هم همين جوريزخوب با ...

اخه کارشه.چه حرفایی میزنی اگرم من بد باشم اونکه نباید جلو خانوادش منو کوچیک کنه.من جلو خانوادم همبشه مخوبیه اونو میگم با اینکه واقعا اخلاق نداره

هیچ ماست بندی نمیگه ماسته من ترشه

اگه بدونم که اوتا اخلاقای بچشونو خوب میدونن ناراحت نمیشم که حتی فک کنن من اخلاق ندارم چون میدونن بچشون چه اخلاقای بدی داره