کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آقا من خریدم مذخرف بود بعد از دو هفته جمعش کردم انداختم ته کمد ۱۵۰۰ واسه فرش ۶متری هزینه کردم اونم پارسال بعد روفرشی معمولی انداختم از قبل داشتم اون کثیف شد یدفعه دوباره آوردمش تمام کشای دورشو بریدم یه کش یه سانتی دورش دوخته بود با دوتا کش ۵سانتی که از عرض زیر فرش میرفت همرو بریدم بدون گش کشیدم رو فرش آقا الان سه هفتست انداختم تکون نخورده کسایی که خریدین پشیمون شدین اینکارو کنین دعام میکنین مشکل اصلیه این روفرشیا و جمع شدنشون همون کشای مذخرفه دورشو زیرشه
افتضاح .من خودم ندارم یجا مهمون بودم صابخونه هم شلخته بود .خودم پاشدم ب بهونه کمک درستشون کردم .ولی اصلا درست نمیشد .گوشه ها جمع میشه .بعد تا پا میخورد جمع میشد انقد شلخته ک اصلا نمیتونه ب فرش قشنگی باشه ،حالا شایدم نوع ب نوع یا مارک ب مارک فرق داشته باشه .مثلا ضخیمتر باشن مدلای دیگه
کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️