2777
2789
عنوان

نظر سنجی خواهر شوهری

233 بازدید | 22 پست

لطفا کامل بخونید و جبهه نگیرید ازتون راهنمایی میخوام

خواهر شوهرم دیشب خونمون بود یه گلگی از جاریمو برادر شوهرم پیش من کرد البته ما کلا همه با هم خوبیم شکر خدا تو این چند سال حالا مشکل رو میگم.۱۵ سال پیش با برادر شوهرم اینا میرن مسافرت و تو مسافرت خواهر شوهرم شدیدا از طرف اونا حس تحقیر بهش دست داده مثلا میگه یه خونه بزرگ بوده با چندین اتاق ولی به اینا گفته برن خونه بقلی که هیچی امکانات نداشته و شدیدا تنگ بوده حتی تو انتخاب غذا اصلا مشورت نمیکردن و زنو شوهری انتخاب میکردن و اینا بهشون حتی بر خورده گفتن ناسلامتی ماهم با شماییم گفتن ما انتخاب کنیم بعد به شما میگیم ......البته امکانات مال اداره برادر شوهرم بوده ولی خواهر شوهرمم از لحاظ مالی هیچ مشکلی نداشتن حاضر بودن همه چی دنگ رو بدن و تحقیر نشن .حالا بنظر شما برادر شوهرم حق دارن ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه وقتی قرار بوده دنگی باشه همه باید نظر میدادن 

اما خواهرشوهرتم چه بیکاره قبر کهنه میشکافه 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اینو هم بگم که کلا برادر شوهر و جاریم با هممون همینطورن بزور خوبی میکنن بعدش جوری رفتار میکنن که ادم حس تحقیر بهش دست میده.حالا خواهر شوهرم میگه بیاید بهشون بگیم این رفتارتون ادمو ناراحت میکنه چون هر سالم اصرار به مسافرت دارن و ناراحتم میشن باهشون نریم کار درست چیه