2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28840 بازدید | 554 پست
چیزای عجیب توی نی نی سایت دیدم وگرنه فعلا چیزی یادم نیست. رسمی که خیلی عجیب و چندش و ناراحت کننده بو ...

ولی اینی که من میگم حقیقته. پدر شوهرم تعریف میکنه که دوره ی خان ها یه خانی بوده توی یه روستایی نزدیکشون که هر کدوم از رعیت هاش که زن میگرفتن عروس  شب اول رو باید پیش خان می بود. بعدا می رفت پیش شوهر خودش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کی پیاد یه عالم شیر از پادر بگیره که باهاش ماس بزنه...خیلی دوس دارم بدونم کی تا حالا این کارو ک ...

اره والا انگار ادم بیکاره.

بعد لااقل نمیگفتن مثلا اگه با شیرش ماست بزنی نمیگیره یا خراب میشه.میگفتن کلا از دم گ.... میگیرتش😐خلن😅

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
ما اینکارو نکردیم گفتیم شاید دختره بدش بیاد ولی متاسفانه شب عروسی فهمیدیم دختر نیست

جاریه دوستم یه بچه 18 ساله داره ولی هنوز اون دستمال کوفتی رو نگه داشته لای چند تا نایلون پیچیده گذاشته تو چمدونش. دوستم میگه بهش گفتم بندازش دور گفته نههههه اومدیم و پس فردا بهم گفتن تو دختر نبودی  در حالی که دوستم میگه مادر شوهرم روز قبل از عروسی بهم گفت من از این کارا خوشم نمیاد هر چی هست بین خودت و شوهرته  

دوران عروسیمون که با رسمای مسخره خانواده شوهرم با کلی جنجال و دعوا گذشت. منم کلا پابند هیچچچچ رسم و خرافاتی نیستم. حالا حامله بشم و بچه بیاد با دور جدید رسما و خرافاتشون باید مواجه بشم. شوهرم که گفته تا وقتی شکمت تابلو نشده بهشون نمیگیم تا کمتر اذیت بشیم. بعدشم که دنیا اومد رفتو آمدمونو باید خیلی کمتر کنیم. 

بادانا جان  از  مامانم  پرسیدم     میگه  ممکنه  چند تا  ...

واااااااااااای عزیز دلم😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻

مرسی گلم خیلی لطف کردی 

من تو کنجکاوی مونده بودم  

الان دیگه راحت شدم  

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
ایشون گفتن اهواز مطمئن نیستم اما احتمالا عرب هستن اخه عرب ها اهواز و ... اصلا جهاز نمیدن رسم ندارن ...

بله ازش پرسیدم گفت عرب اهوازی هستم، من یه دوست داشتم از عربهای نجف بود که ایرانی بود مادرش، او هم میگفت جهاز  با داماد است

بعضی اابته بعضی از این خرافات درسته اما دلیل علمیش هنوز ثابت نشده مثلا مامانم میگه قدیما زن که زایمان میکرده اب رو تو یه ظرف اهنی یا مسی میکردن به زنه میدادن اونوقتا نمیدونسن زن اهن از دست داده خوبه براش که اب تو ظرف اهنی بخوره یا میگفت شب زیر درخت بشینی جن زده میشی بی حال میشی واقعا که جن زده نمیشدن بخاطر استنشاق دی اکسید کربن حال ادم بد میشه و بی حال میشه و از این جور چیزا منم شنیدم میگن قیچی بهم بزنی خوب نیس

نرگس😍😍😍😍 سلام سلام صد تا سلام !!!عزیز دلم مهربونی از خودته منم دلتنگت بودم خیلی زیاد چرا انقد کم ...

این ترم پروژه برداشتم پدرم دراومده بعدم از ۲۳اسفند تا هشت فروردین تو سفر بودیم نت نداشتم قربانت عزیزم منم دلم برات یه ذره شده ❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😻😻😻😻😻😻

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
ولی اینی که من میگم حقیقته. پدر شوهرم تعریف میکنه که دوره ی خان ها یه خانی بوده توی یه روستایی نزدیک ...

عجب خان پرروووییییییی 😐😐😐😐😐

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔

😁😀این پست شد عجیبترین این تاپیک

چون ✔۲۴۹ ✔تا هم نظر داشت😃😆

من از این رسمی ک جاز و سیسمونی رو نشون مردم میدن بدم میاد مال جای خاصی هم نیست همه جا هست

بنظرم خیلی از پدر مادرا بخاطر این رسوم غلط, زیر بار بدهی میرن و اذیت میشن اخرشم ی, حرفی توش هست

و اینکه سیسمونی رو مادر عروس بده اخه یعنی چی واقعا

انقدر حرص میخورم از این چیزا

از زندگانیم گله دارد جوانیم              شرمنده جوانی از این زندگانیم
بیشتر ببینید

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪