2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28840 بازدید | 554 پست
گفت قدیما میگفتن اگه شیر سینه مادری رو بخوای باهاش ماست بزنی عوض ماست ،گ ه میشه😑منم گفتم قدیمیا چرت ...

حالا کی پیاد یه عالم شیر از پادر بگیره که باهاش ماس بزنه...خیلی دوس دارم بدونم کی تا حالا این کارو کرده خدایی😂😂🤣🤣

تدریس ریاضی و زبان و ترجمه پذیرفته میشود😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسرم میگه تو شهرشون داماد مردا ... میکنن 😐منم گفتم ببینم اینجور طلاقت میدم برو خونه بابات😐

چی?

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
ما اینکارو نکردیم گفتیم شاید دختره بدش بیاد ولی متاسفانه شب عروسی فهمیدیم دختر نیست

اونوقت پسرتون پسر بود ؟؟؟ 😐 اصلا به بقیه چه مربوطه یه مورد خصوصیه که به زن وشوهر مربوطه ...

یه بار یکی از دوستام گفت قیچی کنار کاغذ باشه کُل میشه تیزیش از بین میره😕نمیدونم حالش خوب بود یا نه ...

چطوری سوگل عزیزم ؟دلم واسه مهربونیات یه ذره شده هنوز تل گرام نداری؟

اگر میتونی واسه رسیدنم به حاجت دلم یه دونه صلوات برام بفرست، من به جاش پنج تا صلوات برات میفرستم گلم .اینجا باکسی دعوا نداریم😊 بیایین به همدیگه حس خوب تزریق کنیم .#اللهم عجل لولیک الفرج .❤مهدی فاطمه کجایے؟💔
چطوری سوگل عزیزم ؟دلم واسه مهربونیات یه ذره شده هنوز تل گرام نداری؟

نرگس😍😍😍😍 سلام سلام صد تا سلام !!!عزیز دلم مهربونی از خودته منم دلتنگت بودم خیلی زیاد چرا انقد کم میای !!!!!

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
اونوقت پسرتون پسر بود ؟؟؟ 😐 اصلا به بقیه چه مربوطه یه مورد خصوصیه که به زن وشوهر مربوطه ...

بله پسر بود خوشبختانه و الانم در شرف طلاق هستند محض اطلاعتون

بعد از یک‌ آی یو آی منفی، و دو تا آی وی اف منفی، یک ماه بعد از انتقال به لطف خدا با اصلاح تغذیه طبیعی باردار شدم. خدایا شکرت😍

بادانا جان  از  مامانم  پرسیدم     میگه  ممکنه  چند تا  علت  باشه  اول  اینکه  قدیم  تر ها  سیستم  دفع  زباله   چه  طور  بوده  نمیدونم  ولی  اکثرا  زباله  ها  مواد  غذایی  بودن  و بیرون  از شهر  که  می بردن  غذای  حیوانات  میشده    یک  اینکه  به  خورد  حیوانات  نره   چون  آسیب  میزنه   در مورد  چاه  توالت  هم  که  معمولا    چاه ها  خالی  میشد  و تبدیل  به  کود !!    یه  دلیل  دیگه  هم  میگفت  که  قدیمی  ها  معتقد  بودن  ناخن  و  موی  انسان   ابزار  جادو  هست  نباید  در دست  رس  کسی  قرار  بگیره    با این  تفاصیل  که  نباید  به  خورد  انسان  حیوان  و  یا  گیاه  بره  پخش و پلا  هم  نباید  بشه  سوزونده   هم  نباید  بشه   دیگه  جایی  جز  لای  درز  دیوار  نمی مونه  که  بذارنش 😂😀😁

این رسم نیست کلا توی دین اسلام ذکر شده که شنبه قبرستان و... نرید کراهت شدید داره 

چه ربطی داره آخه! روزا پشت سر هم میانو میرن حالا ما واسه اینکه زندگیمون برنامه داشته باشه براشون اسم گذاشتیم. حالا چرا هر هفت روز یبار قبرستون کراهت پیدا میکنه؟!

خانواده شوهرمنم که حسابی خرافاتین، ۵ شنبه ها کاری رو شروع نمیکنن و جایی نمیرن! یه عده هم ۴ شنبه ها روابط زناشویی نمیکنن چون کراهت داره! آخه این کراهت یعنی چی؟! تورو خدا اقلا نسل جدید این حرفارو بریزن دور که حذف بشه. آدم خجالت میکشه