2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28840 بازدید | 554 پست
مادرشوهرم میگه مادربزرگم سیدبوده پس بنابراین هر4شنبه ها انگشت کوچیکه دستم سیدمیشه ومتبرکه   & ...

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آهان.اونا بختیارین

اره بختیاری ها که دارن این رسمو ‌

کاش لااقل رسم سیسمونی رو کوتااه می اومدن😓

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه چیز دیگهم فهمیدم،واقعا خیلی زشته و ارزش آدم رو پایین میاره،

اینکه خانوادهایی که دختر مجرد مثلا دم بخت دارن کلی طلا آویزون دختر میکنن کسی ببینه بگه وای چقد پولدارن اینا  و برن خواستگاری دخترشون،(ازین خواستگاری ها که تا چند مرحله فقط مادر پسر و زنهای فامیلشون بدون مرد میان )

جالبه اون دخترا هم بعد از عقد و عروسی طلاهارو میذارن خونه بابا واسه نفر بعدی 😳😳😳

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اره بختیاری ها که دارن این رسمو ‌ کاش لااقل رسم سیسمونی رو کوتااه می اومدن😓

کوتاهم نیان مهم نیست چون ما خودمون میدیم.ولی کارشون زشت بود آخر عروسی اونجوری داد میزدن.هی میگفتن مادر عروس بشین و بسوز.سیسمونی سیسمونی.الهی که دختر خودشون یه شوهر گیرش بیفته واقعا اینارو بسوزونه ببینم خودشون دوس دارن

منم شب عقد داداشم سفره عقد بالاسر زن داداشم گرفتم ک مامان بزرگ عروسمون جلو همه بهم گفت ناراحت نشو ول ...

میگفتی دیگه ته بدبخت شدن یکی مثل تو شدنه که با این سن وسالت هنوز نمیدونی باید دهنتو کجا ببندی.

یه چیز دیگهم فهمیدم،واقعا خیلی زشته و ارزش آدم رو پایین میاره، اینکه خانوادهایی که دختر مجرد مثلا د ...

وااای😳😖

کوتاهم نیان مهم نیست چون ما خودمون میدیم.ولی کارشون زشت بود آخر عروسی اونجوری داد میزدن.هی میگفتن ما ...

خیلی حرکت زشت و خنده داریه بیشتر ب خودشون توهین محسوب میشه 😞😒😑😑😑

یه رسمی هست تو خانواده دوستایه پدرشوهرم که خانوماشون ماهی یه بار جمع میشن دور هم و طلاهایی که تو اون ...

یعنی هر ماه حتما باید طلا بخرن؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
منم شب عقد داداشم سفره عقد بالاسر زن داداشم گرفتم ک مامان بزرگ عروسمون جلو همه بهم گفت ناراحت نشو ول ...

باز دم خانواده عروس گرم که باهاش دعوا کردن. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
کجایی هستید،؟!

ایشون گفتن اهواز مطمئن نیستم اما احتمالا عرب هستن

اخه عرب ها اهواز و ... اصلا جهاز نمیدن رسم ندارن

مگر خانواده ای خودش بخواد وگرنه جهاز ندادن عادیه واسشون

اره خیالت راحت اما یه شهر توی افریقا دوست صمیمی داماد این کارو انجام میده