2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28840 بازدید | 554 پست

بذارین منم بگم گرچه دیره

مادرشوهرم وقتی حامله بودم هرروز میومد میگفت خرج بیمارستان و زایمان با خانواده دختره

اینو کجای دلم میذاشتم البته شوهرم خداروشکر کاری ب حرف ننش نداشت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بذارین منم بگم گرچه دیره مادرشوهرم وقتی حامله بودم هرروز میومد میگفت خرج بیمارستان و زایمان با خانو ...

چه خوب که شوهرت منطقی برخورد کرده😊

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بذارین منم بگم گرچه دیره مادرشوهرم وقتی حامله بودم هرروز میومد میگفت خرج بیمارستان و زایمان با خانو ...

دیگه از خرج جهازو خرج عروسی وخرج سیسمونی و خرج زایمان وسزارین داریم میرسیم به اینکه خرج پوشک بچه و تحصیلاتم با خانواده عروس باشه😓

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
اینکه خوبه . مامانم میگه وقتی بچه بوده یه زنی بوده خان بوده گویا دو تا پسر داشته تو روستاشون هر دختر ...

این رسم تو تو اجداد شوهرمم بوده .جد اینا باغیرت بوده وقتی ازدواج کرده زنشو برداسته و از روستا فرار کرده و یه مدت فراری بوده بعدا اومده تو یه مکانی با بچه هاش خونه زندگی ساخته ک شده روستای کنونی ک شوهرم اصالتا اونجاییه

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

منم. داشتم تو نت چرخ میزدم به یه چیزی رسیدم 

گفت اولین شبی ک زوج در محرمیت توی بغل هم بخوابن دختر نباید چشمش باز کنه وگرنه توی اتاق روج و اجنه میبینه 

واییی من خوابم.نمیبرد دستم محکم گذاشته بودم جلو چشمم هی لای انگشتام باز میکردم اجنه ببینم😄😄😄😄😄😄

گفتم : اروم رانندگی کن _ سرتم تو گوشی نباشه _ کمربندتم ببند _ هرجام خوابت گرفت بزن بغل بخواب ______(گفت : منم دوستت دارم)________
نه موقع خطبه ی عقد اگر دستها رو به هم چفت کنید .دوماد بسته میشه .قدرت نزدیکی رو از دست میده😁😁😁اما ...

من شهادت میدم این الکیه و برای خنده گفتن😄😄😬😁😬😬😬😬

گفتم : اروم رانندگی کن _ سرتم تو گوشی نباشه _ کمربندتم ببند _ هرجام خوابت گرفت بزن بغل بخواب ______(گفت : منم دوستت دارم)________

فک نمیکردم انقد لایک بخوره  

وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً ، وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْراً (طلاق/2و3)و هر كه از خدا پروا كند، خدا براى او راه بيرون شدن [از مشكلات و تنگناها را] قرار مى‏ دهد، و او را از جايى كه گمان نمى‏برد روزى مى‏ دهد، و كسى كه بر خدا توكل كند، خدا برايش كافى است، [و] خداوند فرمان خود را به انجام مى‏ رساند و خدا براى هر چيزى اندازه‏ اى قرار داده است! 
فک نمیکردم انقد لایک بخوره    

😎😌ببین تاپیک من چقدر خوبه😎😌

😆😆😆😆😆

پستت عجیب بود دیگه     

😎😌ببین تاپیک من چقدر خوبه😎😌 😆😆😆😆😆 پستت عجیب بود دیگه      

حالا این رسم مال کجاس؟؟؟؟

من مجردم اگه یکی اومد ک همه چی اوکی بود از کجا بفهمم همچین رسمی دارن یانه 

روم نمیشه بپرسم

وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً ، وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْراً (طلاق/2و3)و هر كه از خدا پروا كند، خدا براى او راه بيرون شدن [از مشكلات و تنگناها را] قرار مى‏ دهد، و او را از جايى كه گمان نمى‏برد روزى مى‏ دهد، و كسى كه بر خدا توكل كند، خدا برايش كافى است، [و] خداوند فرمان خود را به انجام مى‏ رساند و خدا براى هر چيزى اندازه‏ اى قرار داده است! 
حالا این رسم مال کجاس؟؟؟؟ من مجردم اگه یکی اومد ک همه چی اوکی بود از کجا بفهمم همچین رسمی دارن یانه ...

نمیدونم که    

اینکه برای نشون داد جهاز ،قطاری میچینن کل جهازو همه برن ببینن!!!

برای فردای عروسی ،برای عروس داماد کلی غذا از یه قابلمه بزرگ پلووو تا چهارپنج تا مرغ پخته با کلی دورچین بگیر تا یه قابلمه حلوا و کیک و اینچیزا

اهاااااااا آهااااا یه قطعه طلا هم جاساز میکنن تو شکم مرغ پخته!!!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
اینکه برای نشون داد جهاز ،قطاری میچینن کل جهازو همه برن ببینن!!! برای فردای عروسی ،برای عروس داماد ...

چرا طلا تو شکم مرغ آخه