2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28851 بازدید | 554 پست
خودتم ک گذاشتی

تازه گذاشتم قبلش نمیدونستم

وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً ، وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْراً (طلاق/2و3)و هر كه از خدا پروا كند، خدا براى او راه بيرون شدن [از مشكلات و تنگناها را] قرار مى‏ دهد، و او را از جايى كه گمان نمى‏برد روزى مى‏ دهد، و كسى كه بر خدا توكل كند، خدا برايش كافى است، [و] خداوند فرمان خود را به انجام مى‏ رساند و خدا براى هر چيزى اندازه‏ اى قرار داده است! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا شوم نیست اصلا. جغد توی داستانها داناترین حیوان توی جنگل بوده. هر چیزی ازش میپرسیدن واقعیت رو ...

آره من کلا خیلی به جغد علاقه دارم  وای بوف کور صادق هدایت 😍

🧸🤎

شما اهل بندر عباسی

نه اهواز

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
😃😅😅😅

والا بخدا بچه شلخته بار اورده هی تعریف تمجیدم میکنه😂😂😂

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
یه بار یکی از دوستام گفت قیچی کنار کاغذ باشه کُل میشه تیزیش از بین میره😕نمیدونم حالش خوب بود یا نه ...

هارلی  جان  این  حرف  کاملا  درسته    حتی  من  یه  قیچی  واسه  مو  گرفتم  فروشنده  گفت  اگر باهاش  کاغذ  نبری    تضمین  میکنم  که  سال ها  تیز  بمونه    خیاط  ها  هم  به  هیچ  عنوان  از  قیچی  شون  واسه  کاغذ  استفاده  نمی  کنن   تازه  کاری  نداره  میتونی  امتحان  کنی    اول  با  قیچی   یه  پارچه  را ببر   بعد  دو سه  ورق  کاغذ  را  ببر    بعدش  ببین   دوباره  همون  پارچه  را  چه  جوری  میتونی ببری!! 😀 😁 

عجیب تریت چیزی که دیدم این که پسر به مادرش عیدی بده تا چند سال نتونستم هضمش کنم دوستان عزیز میدونم ...

واي دست رو دلم نذار كه خونه

كاش ميشد بعضي فاميل ها رو آنفاميل كرد🤨🤨

من بچه دار نمیشم. یه بار رفتم سفره صلوات.آخر مجلس ملا گفت بیا بشین اینجا رفتم گفتم کارم داره لابد گرفتن چند نفر سفره سبز وسط مجلس که روش قران و تسبیح گذاشتنو رو سرم تکوندن و همگی شروع به دعا که خدا بهت بده الهی که زندگیت خراب نشه یعنی تا اخر عمرم نمیبخشمشون.ادمای مزخرفی .آبرومو بردن.منم گفتم با یه پارچه تکون دادن اتفاقی نمیافته همشون فحش بارونم کردن که تو بی اعتقادی و فلان.

متولد ۶۲ نیستم.

من بچه دار نمیشم. یه بار رفتم سفره صلوات.آخر مجلس ملا گفت بیا بشین اینجا رفتم گفتم کارم داره لابد گر ...

☹عزیزم ان شاء الله بزودی بچه دار میشی🙂❤😻

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

اینکه روز بعد عروسی خانواده عروس میان که دستمال خونی رو از عروس میگیرن، حتما روز بعد عروسی باید دستمال اماده باشه!!اگر اماده نباشه یا میگن دختره مشکل داشته یا پسره بی عرضه بوده...ما خودمونم از این رسما هست تو شهرمون و خودم مجردم و از همین الان از اون صبح شرم اور میترسم.  

چیزای عجیب توی نی نی سایت دیدم وگرنه فعلا چیزی یادم نیست. رسمی که خیلی عجیب و چندش و ناراحت کننده بو ...

اینکه خوبه . مامانم میگه وقتی بچه بوده یه زنی بوده خان بوده گویا دو تا پسر داشته تو روستاشون هر دختری عروسی میکرده شب عروسی پسرای خان باید بکارتشو ورمیداشتن😓