2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28840 بازدید | 554 پست
من از این رسمی ک جاز و سیسمونی رو نشون مردم میدن بدم میاد مال جای خاصی هم نیست همه جا هست بنظرم خیل ...

اینجا بعضیا که عقده دارن و میخان پز بدن چه کازا که نمیکنن کاش فقط جاز و سیسمونی بود,خاهز شوهر من علاوه بر سیسمونی,یه ست طلا و یه جفت گوشواره بزرگ هم گذاشت+۲۵میلیون پول نقد,برا پس انداز اینده بچه,الانم این بچه۹ماهشه ولی داره میترکه از بس میدنش بخوره....

یا عماد من لا عماد له,,,,

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم چرا ناراحت شدم آخه خودت با شوهرت مشکل خاصی نداشتی. به هر حال موفق و خوشبخت باشی

در  ضمن  مشکل  من  این  بود  که  شوهرم  اعتیاد  پیدا  کرده  بود  چندین بار  قول  داد و ترک  کرد  ولی  بازم کشیده  شد  مشکلی  با  خانواده  اش  نداشتم  

یبار تو مجلس ختم بچه خالم بغلم بود عطسه کرد یه خانمه از ۵ متر اونور تر پرید اومد زد تو کمر بچه.منم هنگگگ  نگو اگه نزنن دورازجون بعدی اونه

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم
اسم شبکه رو میگی😟😟

شبکه استاره. اسم فیلمم نمیگن چون فیلم محبوبمه  . نتونستم پیام خصوصی بدم بهت. استار و همون تایمی کهگفتم تو همون روز باز کنی میبینی

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
عزیزم منم ترکم ولی تا به حال همچین رسمی رو بین آشنا و فامیل نه دیدم و نه شنیدم برام عجیبه که میگین ب ...

ترک کجایین؟ اینورا یه چیزیه مثل نفس کشیدن! ینی انگاری وحی منزله. 

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...