2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28840 بازدید | 554 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه رسم خوبی?شما اهل کجاهستین?

اهواز؛ عرب زبانیم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ب نظر  رسم خوبیه  ولی اگه در حد توان ببری و با دل خودت😃 و مثلا وقتی خودت نداری مجبور نب ...

سلامت باشین خانونی اره هرکی به اندازه توانش میاره مثلا زن داداشم دوسال پیش وضع مالیشون خوب نبود واسه ما و مامانم نبردن ماهم اصلا ناراحت نشدیم یا مادر شوهرم هم رعایت میکنه هی میگه نمیخاد بیارین درعید خرج و مخارج دارین اما به اندازه وسع مون میبریم کلی هم خوشحال میشه  ممنون از دعای خیرتون

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
سلامت باشین خانونی اره هرکی به اندازه توانش میاره مثلا زن داداشم دوسال پیش وضع مالیشون خوب نبود واسه ...

چه خوب😁😁

خواهش میکنم گلم    

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
اره ما تبریزیم به مادرا و خواهرا برا هردو طرف عیدی میدیم    درستش اینه که بزرگترا به کوچکت ...

عزیزم😍😍😍

نظر فرهنگ ما هم همینه که بزرگتر باید به کوچک تر عیدی بده

اما این دلیل نمیشه بخوایم بگیم فرهنگ شما اشتباهه

من همچین جسارتی نمیکنم هرگز😘😘

ولی خوب برای من انقد عجیب و دور از ذهن بود که از سال 91 امسال تازه تونستم تا حدی بپدیرم.اونم به هزار عنوان دیگه توی ذهن خودم

پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
عزیزم😍😍😍 نظر فرهنگ ما هم همینه که بزرگتر باید به کوچک تر عیدی بده اما این دلیل نمیشه بخوایم بگی ...

گلم    

من  نگفتم شما میگین فرهنگ ما اشتباهه .خیلی هم درست گفتی حتی انتقاد هم کردم از رسممون اگر ببینید استیکر خنده هم گذاشتم

همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...
آره برای منم خواهر شوهرم اومد بند سوتینمو باز کرد تعجب کردم الانم دلیلشو نمیدونم😀 بچه ها شما میدو ...

من شنیدم میگن برااینکه گره توزندگی نیوفته......شنیدما

اسمم مهتاب تنهاست...ولی اشتباه وارد شد وویرایش نمیشه 🤣🤣عاشقتونم کم میام ولی میام😍😘

چند روزه ی اعتقادیو چندبار مامانم و خالم میگن اخر گفتم چرا چرتوپرت میگین😒

همش با خالم میگفتن مثلا فلانی سر سفره نشسته غذاشو خورده دورتادورش هم نرمه غذا یا نون ریخته در اینده ی عالمه بچه میاره😒داداشمو میگفتن.گفتم بچت پلشته😂(کثیف کار) این حرفا چیه؟😂

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
چند روزه ی اعتقادیو چندبار مامانم و خالم میگن اخر گفتم چرا چرتوپرت میگین😒 همش با خالم میگفتن مث ...

😃😅😅😅

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
بین ما ترکا که خیلی مرسومه. ینی پسرم بگه لازم نیست مامان دختره دخترشو کشون کشون میبره واسه معاینه &n ...

عزیزم منم ترکم ولی تا به حال همچین رسمی رو بین آشنا و فامیل نه دیدم و نه شنیدم برام عجیبه که میگین بین ترکها مرسومه!!!!!