2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28851 بازدید | 554 پست
مزخرف ترین و آزار دهنده ترین رسم خانواده شوهرم اینه که دستاشونو باید ببوسی😐😐😐😐حسابش کن به بار رف ...

شما برای جنوب کشوری؟؟پارسال عید ما رفتیم گناوه بعد اونجا رفتیم خونه ی دوست برادرشوهرم که هم خدمتیش بود.بعد مادر و خواهرای پسره که با ما سلام و احوالپرسی کردن من دستم رو بردم جلو که دست بدم دیدم دستم رو گرفت و من نمیدونستم که میخواد چکار کنه دستم رو بوسید.خیلی خجالت کشیدم رسمشون این بود که کوچیک نباید بزاره بزرگ دستش رو ببوسه و دستش رو بکشه و نزاره ببوسه ولی من همینجور موندم تا دستم رو بوسید.😣😆😆

با خدا باش پادشاهی کن...بی خدا باش هر چه خواهی کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم این عقیده رو باور ندارم ب نظرم خوشبختی یا بدبختی زوج ربطی ب این مسئله نداره ولی این رفتارشون ب ...

آخه  من  بر عکسش، را  اعتقاد  پیدا  کردم    😁 😀 😂  باید  بگردم  هر چی  طلاق  گرفته  هست  پیدا  کنم   دعوت  کنم 😂   الان  یادم  افتاد   مادر بزرگ خدا بیامرزم  همیشه  می گفت  زنی  که  طلاق  می گیره  حضرت  محمد   (یا یکی  از انبیا  را  می گفت )   دست  میکشه  به  پشتش!!! 

من تولحظه عقد شنيدم دستانبايد تو هم گره باشه بده

دقیقا دستاو انگشتاشوهم به حالت قنوت گرفت.

اونا رسمشون بود ولی برای من خیلی عجیب بود

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
آخه  من  بر عکسش، را  اعتقاد  پیدا  کردم    😁 😀 😂  باید & ...

😄😄😄ان شاء الله که شاد باشی همیشه😀😁💖

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
شما برای جنوب کشوری؟؟پارسال عید ما رفتیم گناوه بعد اونجا رفتیم خونه ی دوست برادرشوهرم که هم خدمتیش ب ...

😂😂😂😂😆😆😆😆

مال ایشون کوچیک بزور میگفته دستم رو ببوس😐😐😒😒😒

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
مزخرف ترین و آزار دهنده ترین رسم خانواده شوهرم اینه که دستاشونو باید ببوسی😐😐😐😐حسابش کن به بار رف ...

خانواده  شوهر  شما  کجایی  هستن؟؟ این  رسم  را  ترک  ترکیه  دارن  ولی  فقط  دست  پدر و  مادر  و  بزرگتر های  فامیل  بوسیده  میشه  مثل  عمه و  دایی  و خاله  و عمو    اون هم دفعه  اول  آشنایی  و  و بعد  از عقد  و  تو  اعیاد 

😂😂😂😂😆😆😆😆 مال ایشون کوچیک بزور میگفته دستم رو ببوس😐😐😒😒😒

خخخخ.اره این دیگه خیلی بده.نه اونا فقط صاحبخونه دست میبوسید و کدچیکم نمیزاشت ببوسه و فقط دست بزرگتر از خودت رو میبوسیدی اونم وقتی میزبانی 

با خدا باش پادشاهی کن...بی خدا باش هر چه خواهی کن

چیزای عجیب توی نی نی سایت دیدم وگرنه فعلا چیزی یادم نیست. رسمی که خیلی عجیب و چندش و ناراحت کننده بو ...

وا ؟؟؟؟ جدی ؟؟ خوب اگر  داماد  پدر نداشت  چی؟؟ یا  مثلا  پرش  خیلی   پیر  بود؟؟ اون موقع  این  وظیفه  مهم  بر  عهده  کی  بوده؟؟ 😂 

ناخنارومیگن روزجمعه نگیرین ،،،،،ناف کودکوهرجابندازی مثلامدرسه،فردامعلم میشه،،نوزادتازه متولدشده روبا ...

ای  عجب !!! تو  خانواده  ما  بر عکسش  را  میگن   که  ناخن  ها  را  حتما  روز  جمعه  بگیرید!!   واسه  روزها  دیگه  حتی  شعر ی  بود  که  مثلا  می  گفت  اگر  شنبه  بگیری  گدا  میشی   اگر  یکشنبه  بگیری  نمیدونم  چی  میشی  تا  الی  آخر  😀

بازازعجایب ننه ی شوهرجان.اگردختری یجازل بزنه حتماخاستگارمیادبراش      

شاید  واسه  اینه  که  دختری  که  یه  جا  ژل  بزنه احتمالا  عاشقه 😀  طرفم  میاد  خواستگاری  خوب 😀