2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28851 بازدید | 554 پست
ناخنارومیگن روزجمعه نگیرین ،،،،،ناف کودکوهرجابندازی مثلامدرسه،فردامعلم میشه،،نوزادتازه متولدشده روبا ...

ناخن گرفتن تو روز جمعه که تو روایات هم داریم

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
من عجیب ترین چیز هنوز برام اون دستمال خونیه.....

من بعد سه سال عقد که عروسی گرفتم برم سر زندگیم مادرشوهرم صبحش ازمون دستمال خواست ....تازه قبل بریم توخونه هم قفل درو شکسته بود نتونیم قفل کنیم گفت نظارت کنم شوهرم گفت زیاد ازاینادوست داشتی میزاشتی سال اول عروسی کنیم 

اسمم مهتاب تنهاست...ولی اشتباه وارد شد وویرایش نمیشه 🤣🤣عاشقتونم کم میام ولی میام😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه بار یکی از دوستام گفت قیچی کنار کاغذ باشه کُل میشه تیزیش از بین میره😕نمیدونم حالش خوب بود یا نه ...

دختر توخواب نداری عزیزدلم همه جا هستی ...هرجام باشی من حالم خوف خوف میشه...

ولی جدی با قیچی کاغذ ببری کند میشه

اسمم مهتاب تنهاست...ولی اشتباه وارد شد وویرایش نمیشه 🤣🤣عاشقتونم کم میام ولی میام😍😘

اره ولی من نشنیدم توروایات

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
مزخرف ترین و آزار دهنده ترین رسم خانواده شوهرم اینه که دستاشونو باید ببوسی😐😐😐😐حسابش کن به بار رف ...

چه گستاخ😲یکی بخوابون دهنش 😁

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

دختر توخواب نداری عزیزدلم همه جا هستی ...هرجام باشی من حالم خوف خوف میشه... ولی جدی با قیچی ...

کل عید توی خونه تنها بودم فقط داداش و آبجیم اینا میومدن آخه یکی از اعضای خانواده کنکوریه 😣 اصلا خسته ام من منتظرم شنبه بشه ببینم ملت میان خونه هاشون 😜😜😜😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
چه گستاخ😲یکی بخوابون دهنش 😁

واقعا باید یکی بخوابونم دهنششششش😆خیلی پر روئه تازه به منم نمیگفت زن عمو اسموو صدا میزد یه بار به شوهرم گفتم چقد بچه ها بی تربیتن بدم میاد اینحوری صدام میزنن که بعد بهش گفت زن عموتو اینجوری صدا نزن چند بار بهش تذکر داد الان آدم شده

کل عید توی خونه تنها بودم فقط داداش و آبجیم اینا میومدن آخه یکی از اعضای خانواده کنکوریه 😣 اصلا خست ...

اون کنکوریتون ایشالا موفق بشه .... وای منکه زندگی تنبلانه بهم مزه داده ازشنبه کلاسام شروعه استادم شخصا پیام داده حتما بیاید...ازالان خوابم گرفته

من این رسم رو شکستم ..خانواده شوهرم‌تمام جهازم رو خریدن ...😊 سیسمونی هم باشوهرم

افرین به تو شوهرت چیزی نمیگفت؟؟چطوراین کاروکردی

خدایا،هزار آرزو طلبکارم ویک مرگ بدهکاریا طلبم رابده یا طلبت رابگیر

این  جریان  مطلقه    سر  عقد  چند  بار  سر  منم  آومده   چون  خودم  طلاق  گرفتم  اگر  کسی  سر  عقد  دعوتم  نکنه   ناراحت  نمیشم    حالا  جالب  اینجاست  که  سر  سه تا  عقد  دوست  و اقوام  همه  کاره  من  بودم  یعنی  علاوه  بر  اینکه  دعوت  کرده  بودن  جزو  شهود  عقد  بودم   کادو  ها  را  من  می گرفتم  و اعلام  می کردم  یعنی  از اول  تا  آخر  عقد  کنار  عروس  داماد  بودم    و این  هرسه زوج  ماشالله  هزار  ماشالله  جزو  بهترین ها  هستن   ولی  یکی  دو  مورد  که  اعتقاد داشتن  و  دعوت  نکرده  بودن  اتفاقا  با  مشکلات  زیاد  جدا  شدن    من  تصمیم  دارم  اگر  دو باره  ازدواج  کردم  حتما  زن  مطلقه  دعوت  کنم سر عقد 😂😀😁

افرین به تو شوهرت چیزی نمیگفت؟؟چطوراین کاروکردی

نه اصلا جهازم جزیی از مهریه م بود که بهم دادن

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
این  جریان  مطلقه    سر  عقد  چند  بار  سر  منم  آ ...

من هم این عقیده رو باور ندارم ب نظرم خوشبختی یا بدبختی زوج ربطی ب این مسئله نداره ولی این رفتارشون باعث دلشکستن و ناراحتی (عده ای) از مطلقه ها و بیوه ها میشه 

اگه تصمین داری دوباره ازدواج کنی ان شاء الله که خوشبخت بشی💖💖💖💖💖💖💖😻😻😻😻😻کار خوبی میکنی دعوت کن😀🤗

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
بدم میاد وقتی عقدمیکنن دخترو میبرن گواهی بگیرن برابکارت..😡😡 حس میکنم ی جورتوهینه ب دختر.. البته ...

من خودم ب اصرار ب شوهرم گفتم منو ببره جوگیر بودم اخه

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه