2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28851 بازدید | 554 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم کاملا مخالفم.هم با اینکه دختر جهاز ببره.یعنی اجبار و وظیفه که نیست.هرکی خواست و داشت.هم با اینکه ...

من این رسم رو شکستم ..خانواده شوهرم‌تمام جهازم رو خریدن ...😊 سیسمونی هم باشوهرم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
خخءببخشیدءمنءصفحهءپایینءکارءنمیکنهءمجبورمءواسهءاینکهءکلماتءنچسبهءازیناءبزارم

همین جوری پرسیدم واسم جالب بود😃😃😃😃😄😄😄 خواهش میکنم عزیزم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
من این رسم رو شکستم ..خانواده شوهرم‌تمام جهازم رو خریدن ...😊 سیسمونی هم باشوهرم

آفرین به تو.منم جهاز نگرفتم.ولی خواهرم که از من بزرگتره همه چی و انداخت گردن مامان و بابام.با اینکه از یه خانواده هستیم.اینا شعوره.مال جای خاصی یا قومیت خاصی نیست.

آره برای منم خواهر شوهرم اومد بند سوتینمو باز کرد تعجب کردم الانم دلیلشو نمیدونم😀 بچه ها شما میدو ...

نه موقع خطبه ی عقد اگر دستها رو به هم چفت کنید .دوماد بسته میشه .قدرت نزدیکی رو از دست میده😁😁😁اما بند سوتین فک کنم الکیه

دل مسوزان که ز هردل به خدا راهی است....آنکه را هیچ به کف نیست به دل آهی هست
نه موقع خطبه ی عقد اگر دستها رو به هم چفت کنید .دوماد بسته میشه .قدرت نزدیکی رو از دست میده😁😁😁اما ...

😄😄

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا

وقتی باردار شدم و خبر بارداریمو به دوستم گفتم،گفت تا سه ماه اول پیش زنی که سقط کرده نشین.

از دوستم بدم اومد به خاطر تفکرش.مثلا خیر سرش تحصیلکرده ست.مگه سقط کردن دست ادمه که ازش دوری کنیم.خواست خداست.

منم خواهرم سقط کرده بود همشم بیشتر میرفتم پیشش

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
وقتی باردار شدم و خبر بارداریمو به دوستم گفتم،گفت تا سه ماه اول پیش زنی که سقط کرده نشین. از دوستم ...

عجب تفکری😑😑😑😑

Memrise رو از بازار دانلودکنم؟ و اینکه کدوم فیلمو ببینم؟ چه شبکه هایی؟ چون تاحالا ندیدم اصن

آره از بازار. فیلم استار و نگا کن فعلا. سه شنبه شب

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
اینکه تو ۲سال عروسیم مادرز شوهرم ن چیزی بهم داده ن کاری واسم کرده اینا ب کنار بشدت میخاد ک زندگی مار ...

☹☹😖😖

با به جا نیاوردنش باید کمک کنیم.من خودم جهاز نگرفتم.وقتی نامزد بودم مامانم بهم شیش تومن پول داد.همین ...

اون وقت یه ذره شوهر بیچاره رو درک نکنند خوبه همه چی یه طرفه 😕

پسرای الان دیگه اگه قرار باشه هزینه جهاز هم بدن دیگه چطوری زن بگیرن همه مجرد  میمونن لابد والا تو این بیکاری و بی پولی یه مرد باید از کجا بیاره حتما خانوادش بدن 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏