2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28851 بازدید | 554 پست
بخدا اصلا از كاراش سر در نمياوردم  الان حالت تهوع گرفتم  خيلي خوب كاري كردي اين تا ...

خواهش میکنم گلم 😃💖🌷

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از قبرستون نباید بری خونه کسی چون عزرایلو میبری خونشون😆😆😆

با جارو کسیو بزنی دزد میشه😑

شب پنجشنبه باید شام خوب بخوری چون مرده ها میان دهنتو بو میکنن😐

کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
از قبرستون نباید بری خونه کسی چون عزرایلو میبری خونشون😆😆😆 با جارو کسیو بزنی دزد میشه😑 شب پنجشن ...

😲مرده دهن بو میکنه😑

😆😂

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

اینایی که دوستان نوشتن الان دیگه انقدر کسی بهشون اعتقاد نداره

یه چیز عجیب حدیدا دیدم چیزی که  توی این سایت طرفدارای حقوق خانمها اصلا بهش توجه نکردن و فقط گیر دادن به گواهی بکارت😐

اونم این که وقتی یه آقایی برای یه خانم مشکل پیش میاره خانمه میترسه به شوهرش بگه چون میترسه مورد اتهام قرار بگیره😕برام خیلی عحیبه هنوز و ای کاش بیشتر روی این موضوع کار بشه

از قبرستون نباید بری خونه کسی چون عزرایلو میبری خونشون😆😆😆 با جارو کسیو بزنی دزد میشه😑 شب پنجشن ...

مادرشوهرم میگه وقتی میرید سر مزار کسی که میخوان دفنش کنن، نباید بعدش برید سر مزار کسایی که قبلا فوت شدن، خوبیت نداره! از سر مزار جدید برید سر مزار کسایی که قبلا فوت شدن! ولی اگر قبلش برید عیب نداره!

اینایی که دوستان نوشتن الان دیگه انقدر کسی بهشون اعتقاد نداره یه چیز عجیب حدیدا دیدم چیزی که   ...

کی میگه کسی بهشون اعتقاد نداره، مادرشوهر من که به همه این خرافات اعتقاد داره، تازه میگه اگر کبوتر یا پرنده از تو آسمون رو سر کسی کثیفی کنه براش اومد داره خوشبخت میشه

یا اگر گربه تو دامن زنی دستتشویی کنه، پسردار میشه!

خوب مادرشوهرم نسل قدیم درسته ولی این خرافات را به خواهر شوهرم و شوهرش و بچه هاش و برادر شوهر ...

اونام از عقلشون و سوادشون استفاده کنن خب ..والا

دیگه نسل حدید زیاد اینارو قبول نداره

کلا ااینا زیاد دغدغه نیست برای من