2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28851 بازدید | 554 پست
مال کجا هستین عزیزم؟؟

اهواز

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
کجایی هستید،؟!

اهواز

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازازعجایب ننه ی شوهرجان.اگردختری یجازل بزنه حتماخاستگارمیادبراش      

یعنی چی؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

تو شهر مام یه چیز عجیب هس،اگه چادرتو برعکس بپوشی میگن جن.... هستی و دوس داری صی...غه بشی،تا مدتها نمیدونستم

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
شنیده بودم عربها این رسم را دارن، شما جزو عربهای اونجا هستید؟!

بله 

یه بار یکی از دوستام گفت قیچی کنار کاغذ باشه کُل میشه تیزیش از بین میره😕نمیدونم حالش خوب بود یا نه ...

شما کجایی هستید عزیزم؟یا چه قومیتی.آخه میگیدکل.ماهم میگیم

دردم از یار است و درمان نیز هم
😲😲😲چجور دونستی😮😃😆چرا دقیقا همون الان پستش رو کپی میکنم 😖😖😷😷😷😷 گوشت ختنه بچه شونو ریختن ...

عييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.
😲😲😲چجور دونستی😮😃😆چرا دقیقا همون الان پستش رو کپی میکنم 😖😖😷😷😷😷 گوشت ختنه بچه شونو ریختن ...

وااای چطوری ممکنه؟! گوشت و پوست بدن ادم خوردنش حرومه. حالا از همه جا هم اونجا؟! حالم بد شد

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
عجیب ترین رسمی که که من دیدم این بود که خانواده دختر فردای عقد واسه داماد کلی کادو و لباس و سکه طلا ...

واي اره گل گفتي حرص اوره سراجيم همين اتفاق افتاد

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  

كف دستت بخاره بمالي بع باسنت پول مياد برات😐🤦🏻‍♀️عَيييي خِدا

اين متنو بخونين حتما😍❤️👇🏻یکی تو 23 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو 10 سال بعد به دنیا میاره ،اون یکی 29 سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره.یکی 25 سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه ،اون یکی 29 سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه.یکی 30 سالگی ریس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه،اون یکی 45 سالگی رئیس شرکت میشه و تا 90 سالگی عمر میکنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر.تو توی زمان خودت زندگی میکنی،پس آروم باش از زندگی لذت ببر و خودتو با کسی مقایسه نکن.
به ارواح جدم با چشم خودم دیدم گفتن اصن نباید تو لباساش و تنش گره باشه خواهرش یواشکی بندشو باز کرد گر ...

من تولحظه عقد شنيدم دستانبايد تو هم گره باشه بده

خداي مهربونم شکرت که منم لايق دونستي  
یه بار یکی از دوستام گفت قیچی کنار کاغذ باشه کُل میشه تیزیش از بین میره😕نمیدونم حالش خوب بود یا نه ...

منم مشابه ش شنیدم😁

یکی از دوستای منم میگفت کنترل تلوزیون رو کنار تلوزیون نذار بذار رومبل، باتریش خالی میشه😐

خله ولی دوسش دارم😆😆😆😆

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

منم شب عقد داداشم سفره عقد بالاسر زن داداشم گرفتم ک مامان بزرگ عروسمون جلو همه بهم گفت ناراحت نشو ولی از اتاق برو بیرون خوش یمن نیس ادمی ک طلاق گرفته الان باشه و انقد ساده بودم ک رفتم بیرون و تمام خانواده عروس باهاش دعوا کردن

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..