2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28851 بازدید | 554 پست

مادرشوهرم میگه اگر بچه فقط یه دونه جوراب یا فقط یه لنگه کفش بپوشه دیوانه میشه، بعد اگر بچه هام یه جوراب پاشون باشه سریع میگه یا اون یکی را دربیار یا اونم پاش کن، پلی من تا حالا بارها پیش اومده وقتی اونا نبودن هیچی هم نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم میگه اگر بچه فقط یه دونه جوراب یا فقط یه لنگه کفش بپوشه دیوانه میشه، بعد اگر بچه هام یه جو ...

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

یا مثلا میگه اگر وقتی یه نفر داره جارو میزنه نصفه بذاره بره و بقیه اش را یه نفر دیگه جارو بزنه، سرش هوو میاد

فکر کنم برای أین میگه که یکی از زیر کار در نره و جارو زدن را رها کنه

تا خواهر شوهرم یا جاریم مثلا داره جارو میزنه میبینم خسته شده میگم بده کمکت کنم میگه نه سرش هوو میاد

می دونم اوایل سختت میشه ولی همون بهتر که از فیلما شروع کنی. الان یه دونه فیلم عالی نشون میدن کاش همو ...

Memrise رو از بازار دانلودکنم؟

و اینکه کدوم فیلمو ببینم؟ چه شبکه هایی؟ چون تاحالا ندیدم اصن

یبارم چشمای دخترهمسایه قرمزشده بودوقتی دخترم دوماهش بوداومدگفت ازشیرمادری که دخترزاییده اگه بریزیم خ ...

این ریشه علمی داره. چون مغذی هست و تمیزترین ماده در دنیاست حتی تمیزتر از قطره های ضد عفونی کننده. و در ضمن چیزی توی چشم باشه هم میاره بیرون و عفونتم خوب میکنه. 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄