2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28840 بازدید | 554 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستان ی سوال چه جوری پروفتون تصویر متحرک میزارید  ؟؟؟

ی عکس متحرک دانلود کن 

بعد نی نی سایت من 

عکس های پروفایل

بعد از تو گالریت انتخابش کن😃🌷

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
ی عکس متحرک دانلود کن  بعد نی نی سایت من  عکس های پروفایل بعد از تو گالریت انتخابش کن😃 ...

ممنون حل شد

وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً ، وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْراً (طلاق/2و3)و هر كه از خدا پروا كند، خدا براى او راه بيرون شدن [از مشكلات و تنگناها را] قرار مى‏ دهد، و او را از جايى كه گمان نمى‏برد روزى مى‏ دهد، و كسى كه بر خدا توكل كند، خدا برايش كافى است، [و] خداوند فرمان خود را به انجام مى‏ رساند و خدا براى هر چيزى اندازه‏ اى قرار داده است! 
اگرزنی که دوقلوزاییده باشه کمرکسی که دیسک داره ودردمیکنه رولگدکنه خوب میشه.جالبه افرادغریبه میان تام ...

ی عکس متحرک دانلود کن  بعد نی نی سایت من  عکس های پروفایل بعد از تو گالریت انتخابش کن😃 ...

در انتظاره تاییده فعلا

وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً ، وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْراً (طلاق/2و3)و هر كه از خدا پروا كند، خدا براى او راه بيرون شدن [از مشكلات و تنگناها را] قرار مى‏ دهد، و او را از جايى كه گمان نمى‏برد روزى مى‏ دهد، و كسى كه بر خدا توكل كند، خدا برايش كافى است، [و] خداوند فرمان خود را به انجام مى‏ رساند و خدا براى هر چيزى اندازه‏ اى قرار داده است! 
خوردن گوشت ختنه نبود احیانا؟😷😷😷

😲😲😲چجور دونستی😮😃😆چرا دقیقا همون الان پستش رو کپی میکنم 😖😖😷😷😷😷

گوشت ختنه بچه شونو ریختن توی چرخ گوشتی که توش برا مهمونا گوشت کبابی چرخ میکردن

قاطی گوشتها کباب شد مهمونا نوش جان     

سادگی شیک ترین ژست دنیاست صفا و سادگی رو دوست دارم   
بیشتر ببینید

مادر شوهر من با اینکه خیلی قر و فر داره بینهایت خرافاتیه 

تخم مرغ شکستن و اینجور موارد که عادی براشون تا چهل روزگی بچه هرکی بیاد دیدنش بچه رو از خونه میبرن بیرون بعد میارن تو که به قول خودشون چله روش نیفته مه اصلا نمیفهمم این مزخرفات چیه والا انقدر میبرن میارن بچه طوریش نشه خوبه 

واسه هر چیزی یه مراسم کوفتیه مسخره دارن متنفرم از خرافاتو این توهمات

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
😲😲😲چجور دونستی😮😃😆چرا دقیقا همون الان پستش رو کپی میکنم 😖😖😷😷😷😷 گوشت ختنه بچه شونو ریختن ...

یعنی واقعیه