2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28851 بازدید | 554 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اووووف نگو که مامانم منو خل کرده ادامس شب نخور  شب   شنبه و چهارشنبه حمام نکن شب مو شونه ن ...

اخ اره دقیقا شب جلو اینه موهاتو شونه نکن😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
ماداریم دوتا توفامیل اینکارو کردن فامیل دور شوهرم البته هیچ اجباری نداشتن دوطرف راضی بودن

درسته راضی باشن فرق داره 

ولی اونی که من خوندم اجباری بود 😖🙁

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
سلام عشقم  خوبم ممنون ❤❤❤💘💘💘بلا تو کجایی انقد کم میای سایت؟! اون از اسکارلت  که معلوم ن ...

خداروشکر قشنگم😍😍😘😘

عزیزم هستم فقط همش شب نشینی ایم،،اخرشبا هم نمیام معمولا الان چون همسرم نیومده هنوز اومدم عشقم❤

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
درسته راضی باشن فرق داره  ولی اونی که من خوندم اجباری بود 😖🙁

چه بد😖

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
ی بار تو سایت خوندم  اینکه وقتی شوهر فوت میکنه برادرش زن برادرش رو باید بگیره هم ب نظرم جالب ن ...

این رسم در قدیم واقعا لازم بوده فکر کن زن بیوه میشده از نظر مالی کم میاورد مخصوصا اگر بچه داشت...و اینکه دیگه مردی به عنوان همسر بهش نگاه نمیکرد....زن ها مجبور میشدن برای حفظ زندگی و ابرو تن به این شرط بدن ولی الان فکر نکنم باشه؟؟

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
اخ اره دقیقا شب جلو اینه موهاتو شونه نکن😂

سلام بلا جونم 😃😆

😆😆😆😆

خوش اومدی 💖💖💖💖💖💖🌷🌷🌷🌷🌷🌷

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
میدونم عزیزم لحظه ای فکر نکردم شما از خودت گفتی تعجبم واسه این تفکر بود😍😘

مینا جون من دوبار داستان عاشقیتو خوندم یبار زمانی کا خاموش بودم یبارم بعد عضویتم داستانت خیلی بهم چسبید😍😍

تلاهی همیشه خوشبخت وشاد باشی عزیزدلم عشفتون جاویدان بمونه💖💖💋

آها یکی میگفت اگه ناخنای بچه ی تازه به دنیا اومده رو داییش بگیره بچه در آینده دزد میشه....

ای خدا آخه اینارو از کجاشون در میارن جالبه باورم داشتن بهش

همسایه ی قدیمی مون بودن

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷