2777
2789
عنوان

عجیب😦غریب 😨...😆💖

| مشاهده متن کامل بحث + 28840 بازدید | 554 پست
نمیدونم فقط نگرانشم😅😅😅

سلام هارلی گلییییییی

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته هنوزم این رسم هست ومن نمیتونم درک کنم برای چی

اره منم نمیدونم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
همون خانم صافه زیبا😁😁😁😂😁😂😁😂😁😂

وای اونو هنوز یادته 😅😅😅😜😜😜 نه اون نه یکی از دوستای دانشگاهم 😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
اینو که گفتن صحت نداشته 

واقعا؟ خدا خیرت بده که گفتی . خیلی ذهنمو درگیر کرده بود هر وقت یادش می افتادم حالم بهم میخورد

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

دوستان ی سوال چه جوری پروفتون تصویر متحرک میزارید 

؟؟؟

وَ مَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً ، وَ يَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدْراً (طلاق/2و3)و هر كه از خدا پروا كند، خدا براى او راه بيرون شدن [از مشكلات و تنگناها را] قرار مى‏ دهد، و او را از جايى كه گمان نمى‏برد روزى مى‏ دهد، و كسى كه بر خدا توكل كند، خدا برايش كافى است، [و] خداوند فرمان خود را به انجام مى‏ رساند و خدا براى هر چيزى اندازه‏ اى قرار داده است! 
😂😂😆😆 دوستم میگفت گوش راست صدا بده خوبتو میگن  گوش چپ صدا بده بدتو میگن    

شوهر من یهو میگه گوش چپم سوت کشید غیبتمو کردی😂😂😂منم میگم اررره😆😆😆

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
ما يه بار ي كيسه نمك تو كفش خاستگار خالم خالي كرديم خيلي ضايع بود 😂😂😂😂😂

وااااااای عاشقتم😂😂😂😂😄😄😂😂😂

منم خونه مامان بزرگم مهمون میومد نمک میریختم تو کفشا😩😩

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
چی میشه😃🤕؟

چشاش تا به تا میشن 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
واقعا؟ خدا خیرت بده که گفتی . خیلی ذهنمو درگیر کرده بود هر وقت یادش می افتادم حالم بهم میخورد

اره خیالت راحت اما یه شهر توی افریقا دوست صمیمی داماد این کارو انجام میده

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
چیزای عجیب توی نی نی سایت دیدم وگرنه فعلا چیزی یادم نیست. رسمی که خیلی عجیب و چندش و ناراحت کننده بو ...

😲😲😲😲😲 مگه میشه اصن مگه داریم

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
وای اونو هنوز یادته 😅😅😅😜😜😜 نه اون نه یکی از دوستای دانشگاهم 😅😅😅

مگه میشه یادم بره 😂😂😂😂😂

خودمون دامن میزنیم به این رسوم

با به جا نیاوردنش باید کمک کنیم.من خودم جهاز نگرفتم.وقتی نامزد بودم مامانم بهم شیش تومن پول داد.همینجور بی مناسبت.با اون پول مبل خریدم.حتی وسیله برقی کوچیکا آشپزخونه هم نخریدم.کاش همه دخترا یاد بگیرن ارج و قرب به جهاز بردن نیست.مخصوصا اگه دست خونوادشون خالیه فشار نیارن...

كلاغ جار بزنه مهمون مياد  ولي هروقت غلاغ تو حياطمون جار بزنه واقعا مهمون مياد خونمون. ب عنوان ...

ولی ما میگیم صدای کلاغ نشونه ی خبر شومه😗

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...