2777
2789
عنوان

شوهر ایرادگیر

9531 بازدید | 61 پست

سلام .شوهر من خیلی از من ایراد میگیره من اعتماد به نفسم از دست دادم چیکار کنم؟چطوری باهاش برخورد کنم؟چیکار کنم اعتماد به نفسم از دست ندم؟از نظر زیبایی هفتاد درصد میتونم بگم هستم.خیلی ناراحتم ازش بدم اومده در حدی که نمیتونم باهاش خوب باشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه مشکل دیگه اینکه به فکر آینده و پول جمع کردن برای آینده‌ت و همین باعث شده اصلا به فکر زمان حال نباشه مثلا به فکر نیست من مانتو ندارم نمیتونم این حالت تحمل کنم ازون طرف میگه ندارم ندارم ازون طرف میگه بچه بیار خیلی خستم ازش بدم اومده چیکار کنم؟

بجاش تو هی از خودت تعریف کن میدی مجلسی جایی بگو همه میگن چی خوشگلی حیف تو واسه شوهرت. ..بعدشم تا میتونی از سر تا شصت پا ازش ایراد بگیر ببینه خوبه یا نه

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 
یه مشکل دیگه اینکه به فکر آینده و پول جمع کردن برای آینده‌ت و همین باعث شده اصلا به فکر زمان حال نبا ...

واااا خب بهش بفهمون بچه بدبخت خرج داره یه مدتدباهاش سردشوووقتی ازت درخواست رابطه کرد بهش بی محلی کن تاقدرتوبیشتربدونه

مثلا یکیش همش به چهره و هیکلم نگاه میکنه و ایراد میگیره من چشمام رنگیه میگه چشمات اون اول آبی بود قش ...

اون اول آبی بود؟ مگه الان نیس؟

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
بجاش تو هی از خودت تعریف کن میدی مجلسی جایی بگو همه میگن چی خوشگلی حیف تو واسه شوهرت. ..بعدشم تا میت ...

ازش ایراد اگه بگیرم ناراحت میشه البته من اینکارو نمیکنم اما از بس از من ایراد میگیره تلافی کردم 

ودتو به نشنیدن بزن به خودت برس با کمترین امکانات اهنگ بذار بذقص محلش نده رو اعتماد به نفست کار کن. از خودت جلوش ایراد نگیر..خودتو سرتر نشون بده... محبت کن...یخو کم محلی کن ازش فاصله بگیر اما بدخلقی نکن زیاد نچسب بهش بذار تشنه ت بشه