2777
2789
عنوان

صاحب خونه عجیب

423 بازدید | 15 پست

طبقه پایینی مستاجر صاحب خونه اش یه آقای پنحاه ساله است 

هر دفعه به یه بهانه میاد در خونه اش میزنه 

کابل برق چک میکنه 

درختارو نگاه میکنه 

و بعد میره 

خانم هم  خونه تنهاست شوهرش سرکار

خداروشکر میکنن از مستاجری راحت شدم از دست این صاحب خونه ها 

چرا باید راه بده؟؟ 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صاحب خونه ماهم باور کن قفل رو درخونه نمیزدیم سرشو عین گاومینداخت میومد توخونه وقتی ماخونه نبودیم

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ساده کم سن وسال میگم راه نده درباز نکن میگه بیرون نکنه رهن اضافه نکنه

واااااا 

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

هردفعه صاحب خونه میاد خانم میاد درخونه منو میزنه بیا پایین تنهام صاحب خونم اومده نه اهل این چیزانیست

من یه بار صاحبخونه م میگفت نفر میارم خونه رو نگا کنن واسه اجاره به دخترش گفتم دفعه اولی چندتا مرد بودن با پدرت اومدن ایندفه‌مادرت یا زنی باهاشون نباشه درو‌ روشون باز نمیکنم 

ساده کم سن وسال میگم راه نده درباز نکن میگه بیرون نکنه رهن اضافه نکنه

یعنی ازترس پول رهن خونه ببخشید خدایی نکرده محبورش کنه واسه رابطه باید مستاجر قبول کنه؟ بگو اول راه نزنی تودهنش بعدا چیزای دیگه ازت میخواد

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

خانم هم میخواره و‌گرنه چرا باید صاحبخونه همچین غلطی بکنه؟

خب شاید از اذیت های صاحبخانه می‌ترسه که وا میکنه 

#کوته نظر نباشیم 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چقدر می مونه؟؟!!!! اگه بیشتر از ۱۰ دقیقه می مونه قضیه مشکوکه

نه پنج دقیقه میاد یه نگاه میکنه میره 

میگم لزومی دارع میگه صاخب خونه نشدی نمیدونی مستاجر میخواد خونتو‌صاخب بشع نیاید فکز‌کنه ولی 

صابخونه ما هم خیلی گحه

۸ ماهه پکیج خرابه قطعه مشکل داره نیومد درست کنه ما با آب سردیم 

برا خونشون آسانسور کار گذوشتن برق مصرفی آسانسور از زمانی ک شروع کردن برا نصب انداختن رو برق ما ، حالام ک تموم شده و استفاده میکنن رو برق ماس

کلا خیلی عوضی هستن دو تا نمونه گفتم براتون

خب اون مستاجر مگه قرارداد نداره صابخونه نه می‌تونه رهن زیاد کنه ن اجاره واینکه از لحاظ قانونی حق نداره هر دقیقه بیاد اونجا برای سرکشی  تا زمان تخلیه 

اگرم قصد بدی داره خب کلا از اونجا پاشن برن  .قحطی خونه ک نیست 

این از سادگی این خانم داره سواستفاده میکنه