2821
2789
عنوان

دو راهی سخت

48 بازدید | 6 پست

بچه ها من مربی هنر دبستان پسرونه هستم که کل هفته رو سر کلاسم بعد محیط کاریم به شدت سمیه 

آدمایی که چشم پیشرفتت رو ندارن و میخوان ازت کار بکشن 

هر کی به فکر خودشه مدیرمون خاله زنکه پشت سر همه حرف میزنه و......

آخرین بار رفتم مدرسه دیدم کلاسی که ۲ سال کارگاه هنر بود الان شده پیش دبستان و وسایلم رو ریختن توی حیاط 

اینقدر ناراحت شدم که توی همین موقع سال به چند تا مدیر پیام دادم واسه کار اما به عنوان معاونت پرورشی چون خیلی دوست دارم 

حالا یه هنرستان گفته بیا 

هم کارم سبکتره هم حقوقم بیشتر و محیطش هم تا اینجایی که دیدم معمولیه خوبه میگن خیلی صمیمی و همدل هستیم و اینکه خب سختی کار با پسرای دبستانی رو هم نداره 

حالا عجیب دو دلم فک کن فردا اول مهره و من دو دلم 

چیکار کنم به نظرتون؟

اگه شرایطش خوبه دیگه چرا دودلی

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی یه جایی جا افتادی سخته رفتن

آها راهش سخته؟

مدیرای دیگه بهت پیشنهاد ندادن؟سایر گزینه ها ام بررسی کن

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو