2777
2789
نه کجاش عالیه کار کارمندی تمام وقت رس زن رو میکشه

تمام وقته کارتون؟چن تاچن؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیفت شب آدم داغون میکنه

آره قبول دارم سخته شبا ولی درماه یه شب اینطورین ن؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نه بابای سرم میزننچه طاقت فرسایی

چقد بی ادبین که فکر میکنین پرستاری صرفا زدن سرم و... است  بعد توهین هم میکنین هر صنفی سختی خودشو داره 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

خانم که پولش همش مال خودش نیست خرج زندگی میشه دیگه شوهرمم پرستاره

به نظرم شما به عنوان خانوم درآمد بالایی داری،به خودت افتخار کن🌹

خب اگه تمام درآمدتو خرج خودت میکردی خیلی حال میکردیا،خستگی به تنت نمیموند انقدر

من عاااشق زمستونم❤️
شوهر من با دکترا و ۱۷ سال سابقه ۲۳ میگیره. که با کسر بیمه تکمیلی میشه ۱۹.ناشکر نباش. اداره بدتری هم ...

ینی ماهی ۴ تومن میره واسه بیمه تکمیلی؟چقدر زیاد

من عاااشق زمستونم❤️
چقد بی ادبین که فکر میکنین پرستاری صرفا زدن سرم و... است بعد توهین هم میکنین هر صنفی سختی خودشو دار ...

چه بی ادبی کردم؟

سرم زدن بی ادبی هس؟

ریپلای نکن

@niniyar‍ توو بحث دو نفر دیگه دخالت کردن

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

آره قبول دارم سخته شبا ولی درماه یه شب اینطورین ن؟

والله همسایه بقل دستی ما ۲تا بچه داره شب کار که میشه فکر کنم کامل میخوابه اونجا چون وقتی میاد اینقدر آمادگی داره که بلافاصله میره مهمانی