2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا

138 بازدید | 10 پست

@niniyar‍ سلام من تازه کاربری زدم چند روزه همش اذیت میکنه کامنت میذارم همش میگه پیام بزودی منتشر میشه و کامنتام دیر میاد مخصوصا دیشب بیشتر اذیت کرد..هر سری میخوام بیام نی نی سایت کامنت بذارم باید شماره و کد عبور وارد کنم ..الانم که تو خصوصی خواستم پیام  بدم بهتون قسمت دریافت کننده اسمتون تگ نشد که من بتونم پیام بدم ..مشکل چیه چیکار باید بکنم خواشا رسیدگی کنیدچون اینطوری استفاده از کاربریم برام مشکل شده

همون موقعی که میاین رمزتونو بزنین یه گزینه هست که نوشته منو فراموش نکن یا یه همچین چیزیه اونو بزن 

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربر عزیز،

به علت پایش محتوا، محتوای درج شده توسط شما با کمی تاخیر منتشر میشه.

بنابراین نگران انتشار محتوای خود نباشین...

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلامدو بار بنده رو تگ کرده بودید که متاسفانه تاپیک ها تعطیل شده بودنامری داشتید ؟

سلام عزیزم بله کاربری تازه اس موقع تگ کردن ویا کامنت گذاستن واقعا اذیت میکنه..شما وسه نفر دیگه تگ کردم اذان صبح بود برای تاپیکم دعا کنید لطفا خیلی اورژانسیه حاجتم..شمارو میشناسم تو یه تاپیکی هم گفتم سر نماز برام دعا کنید عزیزم

سلام عزیزم بله کاربری تازه اس موقع تگ کردن ویا کامنت گذاستن واقعا اذیت میکنه..شما وسه نفر دیگه تگ کر ...

سلام 

انشالله بهترین ها برات پیش میاد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی