2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

154 بازدید | 18 پست

سلام خانما یکی کانال زده توروبیک ۸۰کا مخاطب داره منم باورکردم و۹۰۰ تومن واریزکردم قراره وسایل ارایشی بفرسته...بعدفهمیدم کلاهبرداره..الانم جواب نمیده.ب شوهرم نمیتونم بگم...چکارکنم بنظرتون

اسمشم زهرازارعی

پلیس فتا فک کنم باید بری

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم بفرستن

چنروز گذشته؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

روبیکا ایرانیه سریع پیگیری میشه

بهار ۴۰۵ ✌️ترفندهای گفتگو با فردی که آزارگر است:اگه کسی اذیتت کرد با آرامش باهاش برخورد کن و حقایق را به روش بیار.خیلی ها تحمل این آرامش براشون سخته و ذهن شون نمیتونه در همون لحظه تصمیم درست بگیره.ذهن عصبانی اشتباهات زیادی میکنه و ناگهان حرفی میزنه که نباید بزنه.تو این محیط ها کافیه سکوت کنی تا همه چیز با عصبانیت اون شخص پیش بره.اون وقت بدون زحمت تو،اون فرد خودش رو کامل به بقیه معرفی میکنه.منبع اینستاگرام پیج روانشناسی🌻