دقت کردین تو این دوره فقط دخترایی مورد توجه هستن که خانواده ثروتمند و موفقی دارن مخصوصا پسرا دنبال همچین دختری ان، تعریف از خود نباشه ولی همه تو مدرسه و بیرون و همه جا به من میگن چقد خوشگلی و قیافت شبیه روساس ولی تا حالا هیچ درخواست و خواستگاری نداشتم(البته واسم مهم نیست چون میدونم آدم مناسب من بالاخره پیدا میشه) ولی یه دخترخاله دارم با قیافه خیلیی معمولی و روبه پایین حتی ولی اینقدر از پسرای خوب و خوش هیکل و عالی پیشنهاد میگیره و روش کراش میزنن، چرا؟ چون اون خانواده ی پولداری داره و من خانوادمون وضعیت معمولی داره و سرشناس نیستیم البته خداروشکر همه ی خواهر برادرام خودشون از صفر شروع کردن با اینکه مادر پدرمون هیچ حمایتی نمیکرد الان زندگی خوبی دارن و موفقن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اول که پسر ها دنبال دختر خوشکل هستن حالا پولدارم باشع چه بهتر .
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**
کلا الان دختر و پسر نداره اغلب دنبال پول و موقعیت و... هستن . من این تجربه کردم خانواده پدری من تو شهرمون سرشناس هستن و بله خواستگارهایی داشتم که حتی من ندیدن یا مثلا فقط تو مهمونی از دور دیدن . اینا برای دختر عموم و... هم اتفاق افتاده .