2777
2789

🤣🤣

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا میخندی خنده داشت

گفتی برم خارج چیکار خندم گرف

ملت ارزوشونه برن خارج تو اینجور میگی

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

من کاملا بهت حق میدم من نمی‌دونم چرا تو این سایت همه می‌خوان بگم ازدواج بده و میخوای چیکار بابا تشکی ...

نمیذاره هرچی دعا میکنم. یکی از یک قاره دیگ میاد خیلیم جدیم قصدش از این میسوزم اونوقت تو ایران همه قصدشون لاس زدن

اره جدیه 🥲شانس میمبینی خاهرذهمه در گوش خودشون میاد خاستگاری

اگه جدیه که خیلی خوبه 

فقط با یه نگاه جدی و واقع‌گرایانه به اخلاق و رفتار و همه چیش نگاه کن حتی از طریق چت 

اگه پنجاه درصد توقعات تو داره کیس مناسبی به نظر میاد 

ولی اگه خودت راضی به رفتنی اگه حتی کمی احساس نارضایتی داری ردش کن چون ممکنه تحمل دوری از خانواده رو نداشته باشی عزیزم 

من ازش خوشم اومده ولی خب خارج دوست ندارم برم

میگم عزیزم این دیگه به شما بستگی داره 

اون شخص تنها سه یا با خانواده 

شرایط اومدن به ایران و داره؟

یعنی می‌تونه و می‌زاره که شما با خانوادت سالی یکبار دوسال یه بار دیدار کنی