2777
2789

اینقد منفی فک نکن. 

بابا اینهمه چی داری یه چیز نداری شکر کن. 

سلامتی، آرامش، لبخندون و هزار تا چیز دیگه خودت بهتر  میدونی. 

واقعا متأسفم اینارو می بینم. اینکارا توهین به خداست. اون همه چی راست و ریس میکنه صلاحتو میخواهد. عوض اینکه شکرگزار باشی هی گله میکنی. خیلیییی ها نون شب ندارن. شما که داری برو خداتو شکر کن. بی پولی یکی بیماره. وضع تو که بهتره، برو شکر کن نعمتت بیشتر بشه. 

16 سال. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینقد منفی فک نکن. بابا اینهمه چی داری یه چیز نداری شکر کن. سلامتی، آرامش، لبخندون و هزار تا چیز دیگ ...

چی دارم مگه؟😂

همیشه خدا که مریضم این سلامتی که داری میگی رو هم ندارم 

نه غذای خوبی میخورم 

نه پول دارم یه لباس جدید بگیرم 

نه بیرون میرم 

دل به چیه این دنیا خوش کنم؟

بخاطر اینکه سروضعم خوب نیس از جمع ها فرار میکنم 

خانوادم همش بهم میگن سرباری 

بهم میگن نون مفت نداریم بخوری 

بعد میگی‌سلامتی و ارامش دارم؟🥲

درک میکنم ولی آخه خدا خودش داره میگه دنیا عادله نیستتتت:-)

خدا هرکیو با یچیز امتحان میکنه 

اونی که ظاهرا خوشبخته در بیشتر مواقع سخت تر باید امتحان خدا رو پس بده 

اون پولدارا اگه پولشونو از يه راه بی محتوا و بدون خدمت در بیارن... یا پول کلا ارثی باشه.. اگه بیان خرج خوش گذرونی و خودشون کنن و.. حتی اون مقدار کمکیم که پولدارا میکنن بازم کافی نیست نباید بذاری فلانی گشته باشه و تو سیر 

يعنی خیلی باید وجدان داشته باشی که واقعا سخته 

پس به مهربونی خدا شک نکنیم بهترین نعمت تلاش برای بهبود خودمون و وجدانمونه🙂

اینجوریه که از امتحان فوق العاده سختش بیرون میایم 

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

چی دارم مگه؟😂همیشه خدا که مریضم این سلامتی که داری میگی رو هم ندارم نه غذای خوبی میخورم نه پول دارم ...

اووو و وه. بابا وضعت خوبه. سرطان داری؟ 

چند روز دیگه زنده ای؟ 

بابا مامانت نمیذارن بری بیرون؟ 

بابات روزی سه وعده کتکت میزنه؟ 

یه اتاق کلا داری که توش خواهر برادری فضولت هم هستن؟ 

چی؟؟؟ 

برو شکر کن. 

16 سال.