2777
2789

سلام بله من کامپوزیت کردم بسیار راضی ام و زیباست

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما دندونات اصلا نیاز ب کامپوزیت نداشت

عکس لبخند الانت میتونی بفرستی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

قشنگ شده نامرتبی دندون من بیشترشما کجا کامپوزیت کردین

شما کانپوزیت نمیتونی کنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چون با کلینیک سرو مشاوره کردم گفتن میشه میخواستم بدونم کسی انجام داده یا الکی به من مشاوره دادن گفتن ...

الکی گفتن 

چند جل دیگه مشورت کن

ولی دندونات نمیشه

بیگه دندان کگ و ارتودنسی کن

چ‌خوب شده کجا انجام دادید؟ هزینش چقد شده

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
پیج کلینک دنتال الف اگه دارین نگاه کنین از دندونای من بدتر انجام دادن ولی من میترسم الکی باشه این هم ...

دروغ میگن شما اول باید ارتودنسی کنید بعد 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️