2777
2789
عنوان

سزارین یا طبیعی

429 بازدید | 52 پست

میشه فرق شو بگین

هم از لحاظ زناشویی بعد زایمان 

هم درد و مدت نقاهت 

و اینکه شکم بعدش چجوری میشه جمع و جور کرد و بدن. ظریف و تمیز دخترانه داشته باشیم 

بیزحمت راهنمایی کنید می‌خوام بعد عروسی مامان بشم 🥹🤭

به نظر من سزارین خیلی بهتره    اولا افتادگی مثانه و گشادی واژن نمیگیری دوما اونقدر دررررررد نمیکشی     درسته سزارین بعدش یه خورده درد داره ولی اصلا به بدی طبیعی نیست   بعدشم فکر نکن بعد زایمان طبیعی بلند میشی زود ها    این یه تفکر اشتباهه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من سزارین خیلی بهتره اولا افتادگی مثانه و گشادی واژن نمیگیری دوما اونقدر دررررررد نمیکشی ...

واقعااا 

منم سزارین دوست دارم آخه میگن بعد زایمان طبیعی گشادی واژن اتفاق میوفته 

به نظر من سزارین خیلی بهتره اولا افتادگی مثانه و گشادی واژن نمیگیری دوما اونقدر دررررررد نمیکشی ...

چرا برعکس میگی

یه چیزی اندازه هندونه از واژن بیرون بیاد اون وازن دیگه مثل سابق نمیشه

بعدشم نقاهت سزارین 48ساعته کلا

عشقمm💓

بنظرت زود نیست حداقلش یه دو سال صبر کن بعد بچه داری خیلی حال وهوای ادم تو همه چیز عوض میشه هرکدوم ع ...

چرا یکمم زندگی بیوفته رو روال منو همسرم دو سه سال بعد بچه می‌خوایم 

بعد زایمان طبیعی یا سزارین باید شکمبند ببندی تا شکمت برگرده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سزارین بکن چون توی طبیعی اندام جنسی داغون میشه و لذتت کمتر میشه بعدش و شکل ظاهریش هم برای آقا ناخوشایند میشه. دردش حین زایمان خیلی زیاده. 

سزارین هم عمل جراحیه دیگه. یکی عمل میکنه یه جاییشو چجوری میشه؟ دقیقا همونه. یه روز بعد جراحی به مدت 24 ساعت درد شدید میکشه که توی بیمارستان پمپ درد مخصوص بهش میزنن. بعدش دردش خفیف میشه. باید یه مدت هم استراحت کنه که زخم هاش خوب بشن. 

برای بعدش هم باید یا باشگاه بری بدنتو بسازی یا توی خونه آنلاین ورزش کنی با مربی. 

سزارین بکن چون توی طبیعی اندام جنسی داغون میشه و لذتت کمتر میشه بعدش و شکل ظاهریش هم برای آقا ناخوشا ...

مرسی عزیزم بابت. راهنمای 

شنیدم وقتی آمپول سزارین میزنن درد زیاده نمیشه بعد بیهوشی بزنن