2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوره ی اصل بخر

نوره اصل بو داره درسته ؟

و اینکه جوش نمیزنه آدم باهاش ؟

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

من اصلا پشتم چیزی نیست شیو کنم

ولی نوره فکر کنم خوب باشه

ژیلت اصلا نزن

«هر چه مینویسم برای اوست و به خاطر او... من با آیدا آن انسانی را که هرگز در زندگی خود پیدا نکردهبودم پیدا کردم»

نوره اصل بو داره درسته ؟و اینکه جوش نمیزنه آدم باهاش ؟

زیاد بمونه رو پوستت کباب میشی خواهر

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

زیاد بمونه رو پوستت کباب میشی خواهر

اونکه اره🥲 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        D        

نوره اصل بو داره درسته ؟و اینکه جوش نمیزنه آدم باهاش ؟

بو داره ولی نسبت به تیزبرهای که چندسال پیش ها میگفتن بوش زیاده بهتره

جوش زدن فکرکنم بخاطر دفع صفرا یا سوداست دقیق یادم نیست ولی برا اینکه جوش نزنین راهکار داره فکرکنم کمی روغن زیتون قاطیش کنی و قبل از نوره زدن بدن رو با اب خنک خیس کنی 

از جایی که میخری بپرس دستورش اگه جایی نمیشناسی که نوره اصل دارن تاپیکمو بخون و از نمایندگی های شهرتون بخر

از کجا؟

نمایندگی های طب اسلامی شهرتون دارن 

دوس داشتی بگو کدوم شهری لیست نماینده های شهرتون بفرستم اگرم دوس نداری اسم شهرتو بگی تاپیکم بخون شاید لیستی که عکسش برا کاربرای دیگه فرستادم برا شهر شمام باشه