2777
2789
عنوان

خانومایی که شغلشون دولتی نیست کارتون چیه‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 37 پست

اگه رشتت حسابداری برو جاهاییکه فاکتورزن بخوان یا کار با نرم افزارهای حسابداری اگه بلد نیستی برو یاد بگیر خیلی جاها فروشندگی همراه با کارای ثبت فاکتور هست یا کارای حسابداری ساده

باید پر رو باشیرسیدن کار کردی نگو نه الکی یه جا دیگه یا شهر دیگه بگو بعد اگه گفتن چرا بیرون اومدی بگ ...

اره تهرانم

خودمم اعتمادبنفسم کمه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه رشتت حسابداری برو جاهاییکه فاکتورزن بخوان یا کار با نرم افزارهای حسابداری اگه بلد نیستی برو یاد ...

یادگرفتن باید هزینه کنی

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
باید پر رو باشیرسیدن کار کردی نگو نه الکی یه جا دیگه یا شهر دیگه بگو بعد اگه گفتن چرا بیرون اومدی بگ ...

یه کلینیک دندانپزشکی پیداکردم پذیرش

ساعت۱۰تا۱۹خیلی طولانیه نمیدونم برم مصاحبه یانه

خوب عزیزم برو کاریابی تهران که پره کاره تو که تهران زندگی میکنی باید زرنگ باشی بچه کجای تهرانی؟چند س ...

۲۸سمت غرب

سایتارو میبینم ولی خب هرکاری دوسندارم

یادگرفتن باید هزینه کنی

هزینش اونقدرام زیاد نیست آموزشگاه های حسابداری یادت میدن اگه خواستی آیدی تلگرامت بده ویدیوهای آموزشی چندتا نرم افزارو دارم بفرستم برات،خودم علاقه ندارم به حسابداری پشیمونم که رفتم سمتش وسط ترم خواستم انصراف بدم نذاشتن

هزینش اونقدرام زیاد نیست آموزشگاه های حسابداری یادت میدن اگه خواستی آیدی تلگرامت بده ویدیوهای آموزشی ...

منم خیلی دوسش ندارم ولی دلمم میخاد تجربش کنم بعد تصمیم بگیرم درموردش

خوبه که من ۷ میرم تا ۵ و ۶ تازه کلی به خونم دوره برو خوشت هم نیومد دوتا چیز یاد میگیری تجربه میشه

خب بمنم دوره تابرسم خونه میشه۹شب 

منم خیلی دوسش ندارم ولی دلمم میخاد تجربش کنم بعد تصمیم بگیرم درموردش

ببین محیط کار حسابداری خشک و رسمیه و اینکه باید درسای دانشگاهتو درسطح بالا بلد باشی تا بتونی کارآموز شی تو یه جای معتبر من یه مدت تو شرکت حسابرسی بودم تازه منشیشون بودم کارشون به شدت سنگین چون حسابرسی جاهای مختلف رو انجام میدادن حتی وقت دوش گرفتنم نداشتن اما وقتی کارای یه شرکت رو انجام بدی کارت راحتتره زیاد بلندپروازی کنی موقعیت کاری بهتر ولی سخت تر هم هست

من نیاز به درآمددارم کاراموزی برام سخته چجوری حسابداریو شروع کنم

کمک حسابداری

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

برو اعتماد کن به خودت مستقل شو هیچ پولی مزه ی پول جیب خودتو نمیده من با دوتا بچه دارم مثل چی کار میک ...

خداروشکر توکل برخدا دعا کن شغل خوب پیدا کنم