2789
عنوان

چرا گفتی زنمی

301 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها امروز یه اتفاقی افتاد خیییلی حالم بد شد اصلا یه حس خیییلی بدی دارم 

امروز دوست پسرم یه کار اداری داشت و بخاطر اینکه نتونست بره منو فرستاد براش انجام بدم 

منم رفتم و اون آقایی که داشت کاراشو انجام میداد بین حرفاش یهو پرسید خانومشی ؟و منم سری تکون دادم و گفتم آره و به نظرم اصلا چیز مهمی نبود چون نه منو نمی‌شناخت نه اونو 

بعد حالا این آقا یکی از فامیلای دور دوست پسر من دراومده و امروز به دوستش زنگ زده و گفته مبارک باشه فلانی ازدواج کرده 

و اون فرد هم اومده این داستان رو برای دوست پسر من تعریف کرده و حالا میگه که تو آبرومو بردی تو فامیل و الان دوستام مسخرم میکنن بابت این اتفاق 

الان من باید چیکار کنم 

من اصلا منظوری نداشتم و فکر نمی‌کردم چیز مهم باشه

ولی الان یه حس خیلی بدی مثل دخترای آویزون که خودشون میخوان به یکی بچسبونن دارم 

و از طرفی اخلاقای دوست پسرمم خیلی عوض شده بعد این اتفاق   

بگو پیزوری یعنی قصدت ازدواج نیست از این رابطه که انقد به هم ریختی از این حرفم؟😒

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

این نظر منه فقط کات ؛ نزار مثل من خورد بشی دلت بشکنه تهش همه پسرا دخترارو به چشم آویزون میبینند و سریچ 

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه اصلا الان تصمیم جدی نداریم و میگه آبروم می‌ره توی فامیل اگه دهن به دهن بشه

پسرا کلا هیچ کدوم قصدشون ازدواج نیست هدفشون فقط دوستیه فقط و تهش خورد شدن دخترا 

این نظر منه فقط کات ؛ نزار مثل من خورد بشی دلت بشکنه تهش همه پسرا دخترارو به چشم آویزون میبینند و سر ...

به نظرت یکم حق نداشته چون ممکنه همه فامیلشون مطلع شدن از این موضوع 

آخه اصلا الان تصمیم جدی نداریم و میگه آبروم می‌ره توی فامیل اگه دهن به دهن بشه

خب از همون اول تصمیمتون جدید نبود برای اردواج؟فقط وقت گذرانی؟اکه آره که اشتباه از شماست ولی اگه نه که پسر اشتباهی انتخاب کردی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
پسرا کلا هیچ کدوم قصدشون ازدواج نیست هدفشون فقط دوستیه فقط و تهش خورد شدن دخترا

درسته متاسفانه آدم خوب نایاب شده دیگه 

خب از همون اول تصمیمتون جدید نبود برای اردواج؟فقط وقت گذرانی؟اکه آره که اشتباه از شماست ولی اگه نه ک ...

خب از همون اول هرقت بحث ازدواج شده با جمله بزار ببینیم چی میشه جوابمو میده و کلا منم زیاد پیگیر این موضوع نیستم

نمی‌دونم شاید اشتباه از منه

به نظرت یکم حق نداشته چون ممکنه همه فامیلشون مطلع شدن از این موضوع

نه میتونه یه جوری قضیه رو جمع کنه نه اینکه دختر رو ناراحت کنه با حرفاش خب چی میگفت میگفت دوست دخترشم که بدتر میشد .... دیدگاه جامعه زیاد به دوستی و رل و پارتنرو اینا جالب نیست 

خب از همون اول هرقت بحث ازدواج شده با جمله بزار ببینیم چی میشه جوابمو میده و کلا منم زیاد پیگیر این ...

خب من ترجیحم اینه تکلیفم از همون اول مشخص بشه و صرفا این دوره به دوره آشنایی باشه برای انتخاب هم نه اینکه بزار ببینم چی میشه 

خب از همون اول هرقت بحث ازدواج شده با جمله بزار ببینیم چی میشه جوابمو میده و کلا منم زیاد پیگیر این ...

خب پسر با سیاستیه نمیخواد فعلا از دستت بده بزار ببینم چی میشه یعنی چی ؟ یعنی در اینده شاید یه کیس بهتر به تورم خورد ؟؟؟ یا شاید به هم نخوردیم ؟ ما دخترا عادتمونه خودمونو گول بزنیم ولی تا وقتی سرمون به سنگ بخوره .... و واقعا باید برا همیشه رفت موندن جایز نیست تو هر رابطه ای