2777
2789
عنوان

به نظرتون درسته فامیل و آشنا از راه دور بیان شب خونه آدم بخوابن❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 86 پست
آخه خونه ما حکم کاروانسرا براشون داره. میگم ما حتی خواهرم میاد بهم سر بزنه میره هتل شب خونه ما نمی خ ...

چراکاروناسرا؟

مگه به نیت دیدن شمانمیان؟

یامیان اونجا تا به کارهای دیگشون برسن مثل هتل؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه خونه ما حکم کاروانسرا براشون داره. میگم ما حتی خواهرم میاد بهم سر بزنه میره هتل شب خونه ما نمی خ ...

دیگه واسه یکی دوشب داری زیادی سخت میگیری

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

دیگه خواهرت میره هتل منطقی نیست خدایی

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

ی بارنگه دارببین چه نزه میدهشبن خانمابرن توی اتاق تاصبح حرف بزنیم وبخوریم

یبار عموم اینا سر زده از تهران اومدن 2 روز موندن حس خفگی داشتم که نمیتونم راحت باشم

بعد من کلا از جمع ها و حرف های زنونه خوشم نمیاد

یبار عروسی پسرخالم بود خاله م بزور شب نگه مون داشت تا صبح دختر داییم خاطرات زایمان تعریف کرد حالم بهم خورد دیگه

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

چقدر عجیبید 

خواهرت خونه تو نمیخوابه و میره هتل 😐

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

یادتون بیارید که وقتی تهرانو می زدن همه تهرانیا دربه در شهرستان بودن

یه شب خونه شما خوابیدن و یه دیداری تازه کردن این هم ناراحتی نداره 

شما هم تابستون برید منزل اقوام بمونید حال و هوایی عوض کنید

این به اون در

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474